Χρήστες OnLine

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

Δεν κρατούν ούτε καν τα προσχήματα: ΣΥΝ υπέρ Indymedia

Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του «Συνασπισμού» για το «Indymedia»: «Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΝ για την απαράδεκτη αξίωση του ΟΤΕ να διακοπεί η λειτουργία του Indymedia: Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο του ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού. Μια τέτοια πρωτοφανής πρωτοβουλία αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή. Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν.

Τμήμα Δικαιωμάτων»


ο ΣΥΝ στηριζει την ηλεκτρονικη γιαφκα τρομοκρατων, στηριζει τους αριστερους φασιστες δολοφονους, στηριζει την στοχοποιηση προσωπων και τις αμεσες απειλες εναντιων τους, στηριζει τους τραμπουκισμους και τον φασισμο.. στηριζει τα ιδια τα σκατα με λιγα λογια. φατε στην μαπα τους αριστερους προδοτες, υποχειρια των εβραιων και του καθε προδοτη εγκληματια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου