Χρήστες OnLine

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Σέχτα… Επαναστατικού Αγώνα;

Υπάρχει σχέση ανάμεσα στις δύο οργανώσεις; ΝΑΙ, σύμφωνα με επίσημες εκθέσεις!

Ξημερώματα Παρασκευής και ένα νέο βομβιστικό κτύπημα έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των εγκληματικών ενεργειών της κόκκινης τρομοκρατίας. Λίγες μόνο ημέρες μετά την δολοφονία του αστυνομικού από την «Σέχτα Επαναστατών» είναι η σειρά του «Επαναστατικού Αγώνα» όπως υποστηρίζουν οι αρχές αν και δεν υπάρχει ακόμα ανάληψη ευθύνης. Αυτή την φορά, στόχος φαίνεται πως ήταν το ταχυφαγείο Mcdonald’s στη συμβολή των οδών Λαρίσης και Ιτέας, στους Αμπελοκήπους, όπου στις 4:35 τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο σημείο υπάρχουν και τα γραφεία της ΚΑ’ Εφορίας Αθηνών. Ο ωρολογιακός μηχανισμός περιείχε περισσότερα από δύο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας, υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί και στην έκρηξη στην Citibank της Κηφισιάς πριν από λίγο χρονικό διάστημα.



Μπαράζ εμπρηστικών ενεργειών

Προβληματισμό στην Αστυνομία προκαλεί και το μπαράζ των εμπρηστικών ενεργειών που παρατηρείται από χθες. Το μεσημέρι εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή του Μουσείου, στον πρώτο όροφο κτιρίου επί της οδού Ηπείρου 1, όπου στεγάζονται γραφεία απόστρατων δικηγόρων και ιδιωτών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε μπιτόνι με κερί. Επίσης λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής στην οδό Χάριτος στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές. Εξάλλου εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χθες στις 12.10 μετά το μεσημέρι στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή τραυματισμοί.



«Πίσω από την Σέχτα είναι ο Επαναστατικός Αγώνας»… υποστηρίζουν Αμερικανοί αναλυτές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ανάλυση του αμερικανικού think tank STRATFOR για την τρομοκρατία στη χώρα μας. Παρουσιάζουμε τα κυριότερα σημεία της:


1. Εκτιμούν ότι πίσω από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», όπως και άλλες οργανώσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα, κρύβεται ο «Επαναστατικός Αγώνας»


2. Ο ΕΑ θεωρείται ότι προέκυψε από την ΕΟ 17Ν. Οι πρόσφατες ενέργειες δείχνουν ότι ο ΕΑ γίνεται όλο και πιο θρασύς και μοιράζεται με την 17Ν πολύ περισσότερα από την κοινή ιδεολογία.


3. Εκφράζονται φόβοι ότι, όπως και η 17Ν, ο ΕΑ θα επιτεθεί όχι μόνο σε αστυνομικούς αλλά και διπλωμάτες και επιχειρηματίες.


4. Τον τελευταίο όμως καιρό οι επιθέσεις του ΕΑ κλιμακώνονται και είναι πλέον σχεδιασμένες να προκαλέσουν θανάτους. Όλο και περισσότερο δηλαδή, η οργάνωση μοιάζει με την 17Ν και φαίνεται μάλιστα να χρησιμοποιεί πλέον και τις μεθόδους της.


5. Η «νέα» και η «παλιά» τρομοκρατία ακολουθούν κοινές τακτικές, όπως η διαφυγή με μοτοσικλέτα.


Προσέξτε ακόμα τι γράφει:

«(Οι μέχρι σήμερα ενέργειες δείχνουν ότι) οι δράστες μπορούν να διεξάγουν παρακολουθήσεις προκειμένου να γνωρίζουν κινήσεις οχημάτων κλπ. Ότι μπορούν να προμηθευθούν τα υλικά, να κατασκευάσουν τη βόμβα, να σχεδιάσουν την ενέργεια, να τοποθετήσουν τη βόμβα και να διαφύγουν ασύλληπτοι. Αυτός είναι ο λεγόμενος επιθετικός κύκλος της τρομοκρατίας και αποδεικνύεται ότι τόσο ο ΕΑ όσο και άλλες παρόμοιες ομάδες τον κατέχουν πλήρως. Αν λοιπόν κάποιος διαθέτει την τεχνογνωσία να μπορεί να εντοπίσει τις κινήσεις κάποιου διπλωμάτη και να σχεδιάσει κάποια επίθεση εναντίον του, τότε δεν είναι δύσκολο και να κάνει το αναγκαίο άλμα προκειμένου να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον…»

Φυσικά όλα τα παραπάνω προέρχονται από πηγές αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Να θυμίσουμε επίσης την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του κλιμακίου της Scotland Yard πριν από ενάμιση μήνα, οι οποίοι κατήγγειλαν την έλλειψη πληροφοριών (…) εκ μέρους των Ελληνικών αρχών. Όπως όλα δείχνουν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για την προστασία της τρομοκρατίας στη χώρα μας που δήθεν εξαρθρώθηκε το 2004 με την 17Ν…


Διαλύστε το μαρξιστικό παρακράτος – Η μόνη λύση!



Το 2ο μεγάλο μυστικό της δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου