Χρήστες OnLine

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΛΟΓΩ... "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ..

Παπαρήγα και ΚΚΕ για πολύ λίγο ακόμα....

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται και το Υγρό Πυρ έχει κάποιες πληροφορίες από τώρα.

Το ΚΚΕ θέλει τη χώρα έρμαιο των λαθρομεταναστών και το μήνυμα δεν το πήρε στις περασμένες εκλογές σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Η Παπαρήγα είπε χθες ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που μπορεί να φέρει στο κόμμα η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες. Αυτό θα το δούμε όταν θα δει το κόμμα της να καταποντίζεται πιο κάτω και από τα ποσοστά που πήρε το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Η Παπαρήγα για καθαρά μικροκομματικούς λόγους προσπαθεί να σφετεριστεί τους μετανάστες γιατί ξέρει ότι αλλιώς σοβαρή αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ δε βλέπει. Νομίζει ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Είναι τόσο βλάκες μέσα στο ΚΚΕ που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ιδρύσουν δικά τους κόμματα τα οποία και φυσικά θα στηρίξουν.. Για τόσο γκασμάδες μιλάμε μέσα στο ΚΚΕ και μάλιστα πολύ επικίνδυνους και αναχρονιστικούς γκασμάδες...

Φυσικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ που πλέον θα είναι το τρίτο κόμμα και με διαφορά από το τέταρτο. Και μαντέψτε από πού θα προέρχονται οι νέοι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Από το…. ΚΚΕ…. Ο λαός του ΚΚΕ απαρτίζεται κυρίως από τη μικρομεσαία λαϊκή και εργατική τάξη που ζει στο πετσί της τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στη λαθρομετανάστευση και έριξε την τάξη αυτή στην ανεργία και την ανασφάλεια. Ο λαός του ΚΚΕ κατάλαβε επιτέλους το ρόλο και την προδοσία του ΚΚΕ.

Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... και βλέπω τη κυρία Παπαρήγα να λαθρομεταναστεύει για τη Βόρεια Κορέα το μόνο κράτος που θα μπορούσε να τη δεχτεί.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_04.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου