Χρήστες OnLine

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

Επικίνδυνοι Ρουμάνοι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου!

ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου με πρωταγωνιστές δύο Ρουμάνους κακοποιούς που συνελήφθησαν από αστυνομικούς γύρω στις 8:30 μ.μ στη Λεπτοκαρυά... να "σπάνε" αυτοκίνητα και να κλέβουν από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. στο Λιτόχωρο.

Οι Ρουμάνοι κακοποιοί που είναι αδέρφια και ηλικίας 32 και 28 ετών αποδείχτηκαν τελικά πολύ επικίνδυνοι, αφού με σκοπό να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα, γύρω στις 11:30 έβαλαν φωτιά στις κουβέρτες και τα στρώματα των κρατητηρίων, με αποτέλεσμα να "λαμπαδιάσει" αμέσως ο χώρος.

Μέσα στη γενική σύγχυση που επικράτησε στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που οι αστυνομικοί έσπευδαν να σβήσουν με πυροσβεστήρες τη φωτιά, ένας από τους Ρουμάνους κακοποιούς όρμηξε και έσπασε με το κεφάλι του την "γυάλινη" πόρτα του τμήματος στην προσπάθεια του να αποδράσει, αλλά τραυματίσθηκε και έπεσε κάτω αιμόφυρτος και ουρλιάζοντας σαν αγρίμι.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι αστυνομικοί μετέφεραν τους δύο κακοποιούς, τον έναν τραυματισμένο από τα τζάμια και τον άλλον με αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι, ενώ το σπίτι που διέμεναν στη Λεπτοκαρυά φρουρείται και θα ερευνηθεί με την παρουσία του εισαγγελέα και των δραστών, μόλις αναρρώσουν και πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μόλις διαδόθηκε το πρωτοφανές περιστατικό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΖΩΑ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ Ε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου