Χρήστες OnLine

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Οι αλβανοι καίνε την Ελλάδα καθε καλοκαίρι και εμεις στέλνουμε στην Αλβανία Ελληνική Μονάδα Αεροπυρόσβεσης για να τους βοηθήσουμε...!!!

Το ΥΠΕΣ της Αλβανίας (Γεν. Διεύθυνση Εκτάκτων Αναγκών) υπέβαλλε σήμερα το απόγευμα (16.24) αίτημα στην Ελλάδα για συνδρομή με εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης προκειμένου να αντιμετωπισθεί μεγάλη δασική πυρκαγιά στην περιοχή των Αγίων Σαράντα (Kodra) η οποία απείλησε κατοικημένες... περιοχές.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στα πλαίσια των διαδικασιών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και σε άμεση συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολεμική Αεροπορία, ενεργοποίησε την «1η Εθνική Ευρωπαϊκή Μονάδα (Module) ΑεροπυρόσβεσÎ! �ς» (GR/FFTR/1) αποτελούμενη από (2) αεροσκάφη CL-415, η οποία Α/Γ από την Ανδραβίδα στις 17.37 ενώ στις 18.45 τα ελληνικά αεροσκάφη επιχειρούσαν ήδη στην περιοχή των Αγίων Σαράντα.

Σημειώνεται πως η Αλβανική Πολιτική Προστασία, με τη συμβολή της ΓΓΠΠ υπέβαλλε το αίτημα (για πρώτη φορά) μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα στο Κέντρο Παρακολούθησης και Πληροφοριών (MIC).

Η ελληνική αποστολή εντάσσεται τόσο στα πλαίσια της διμερούς συμφωνίας της χώρας μας με την Αλβανία όσο και στα πλαίσια της πλήρους συμμετοχής μας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.


Καταλάβατε?
Κάθε καλοκαιράκι, οι αλβανοί πράκτορες και οι δολοφόνοι του UCK κατεβαίνουν Ελλάδα και μας καίνε την χώρα , με αποκορύφωμα τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο πριν 2 χρονια.


Εμείς τώρα αντί να στείλουμε τα αεροπλάνα και τις μονάδες μας στις πυρκαγιές που μαλινονται εντος της Ελληνικής επικράτειας, τους στέλνουμε να σβήνουν φωτίτσες στην αλβανία... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου