Χρήστες OnLine

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Προπαγάνδα σε Πανεπιστήμια, διαδίκτυο ότι οι αρχαίοι Κρήτες ήταν Σημίτες!

«Σύμφωνα με τον Brian Colless, κατόπιν εξετάσεως όλων των πιθανών εκδοχών για την γλώσσα της μινωικής Κρήτης, αυτή δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με την γραμμική «Β» (σημ. Χρυσής Αυγής: που έχει αποδειχθεί ότι είναι ελληνικά), αλλά είναι μάλλον σημιτική!»

Το ελληνικό κράτος όχι μόνον αγνοεί το θέμα, αλλά δύο αρχαιολόγοι σε συνέδριο στην Κρήτη ισχυρίστηκαν ότι οι Μινωίτες ήταν σημίτες! Αυτοί οι οποίοι εφησυχάζουν τον λαό λέγοντας ότι όλα αυτά δεν έχουν σοβαρή βάση αγνοούν το τι διαδραματίζεται στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, όπως αγνοούσαν συστηματικά και τα όσα γινόντουσαν με τους ψευτομακεδόνες των Σκοπίων μέχρι που φθάσαμε στο σημείο σήμερα 120 κράτη να έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν… «Μακεδονία»!


Οι αρχαίοι Κρήτες, σημίτες, λοιπόν. Γιατί έτσι θέλει η διεθνής σιωνιστική προπαγάνδα, γιατί έτσι βολεύει τα σχέδια του διεθνούς σιωνισμού… Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από επιστημονική ανακοίνωση. Λέγεται “The Semetic Creta” και το υπογράφει ένας πολύ γνωστός συγγραφέας, με ειδικότητα στις σημιτικές γλώσσες, ο ίδιος έχει βγάλει και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο δίσκος της Φαιστού είναι γραμμένος σε σημιτική γλώσσα και η γραμμική «Α» είναι επίσης σημιτική γλώσσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου