Χρήστες OnLine

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Delivery boy έχει κάνει τους αστυνομικούς του ο Μάκης - Μέχρι και πράγματα από το σπίτι του μεταφέρουν όταν τα ξεχνάει

Επειδή γίνεται λόγος για τους αστυνομικούς του Μάκη που δήθεν δεν θέλει -αλλά τον ...βαράνε από την κυβέρνηση για να τους έχει - να πούμε κάτι(εμείς που ξέρουμε και λιγουλάκι παραπάνω):

1). Πριν από 6 μήνες με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί που είχε δίπλα του ο Μάκης. Εκεί λοιπόν ο ίδιος προκάλεσε πανικό. Πήρε τον Παυλόπουλο και διαμαρτυρήθηκε έντονα που δεν θα είχε...ορντινάτσες μαζί του. Αλλά ο Παυλόπουλος είναι τόσο λίγος που αντί να του πει πλήρωσε ασφάλεια με τα 15 εκ ευρώ, τους ξαναέστειλε.

2). Έλα όμως που ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ επέμεινε και τους πήρε πίσω! Και τότε ξανά μανά τα ίδια από τον Μάκη που ήθελε να έχει την προστασία των αστυνομικών που εμείς πληρώνουμε...

3). Οι αστυνομικοί του Μάκη πάνε μαζί του και για τα γλέντια του και για τα ψώνια του. Ακόμα και το στυλό από το σπίτι(όταν τον ξεχνάει) τους ζητάει να πάνε να του φέρουν με τις μηχανές τους.

4). Είναι πολλές οι φορές που ο Μάκης Τ. έχει κάνει delivery boy τους αστυνομικούς του. Aυτό είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ. Και δεν αναρωτιέται κανείς; Αν πάθει κάτι ο Μάκης εκείνη την στιγμή και ο αστυνομικός βρίσκεται αλλού, ποιος θα την πληρώσει; Αυτός που τον έστειλε ή αυτός που πήγε;

Και συνεχίζουμε για Μάκη γιατί πολύ απλά όπως έχετε διαπιστώσει όλα τα άλλα blog σταματήσανε. Κανένα πια δεν αναφέρει τον Μάκη γιατί φοβούνται για τις δουλειές τους οι άνθρωποι. Λογικό. Δημοσιογράφοι είναι και θέλουν να τα έχουν καλά. Εμάς που δεν μας ενδιαφέρει θα γράφουμε και για αυτόν και για τον Ψυχάρη και για ...εμάς.


Σιγά το πρόβλημα δηλαδή. Λες και είναι ο Πάπας της Ρώμης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου