Χρήστες OnLine

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!



Η κόκκινη αναρχοναζιστική χούντα ακροαριστερών τραμπούκων και στυγνών δολοφόνων, τα σκουλήκια και σκουπίδια αυτά της κοινωνίας, ορκισμένοι εχθροί της δημοκρατίας και της πατρίδας, που εδώ και δεκαετίες θα έπρεπε να τους είχαν κρεμάσει όλους στο Σύνταγμα προς αποτρεπτικό παραδειγματισμό των επίδοξων διαδόχων τους, κατάφεραν και έφεραν για μία ακόμα φορά με επιτυχία το έργο τους..

Εξετέλεσαν έναν απλό εργαζόμενο μεροκαματιάρη, οικογενειάρχη και πατέρα, στο όνομα της βρωμερής και βοθρολυματικής ιδεολογίας τους. Δεν είναι το κεφάλαιο και η εξουσία ο στόχος τους όπως πονηρά ισχυρίζονται, είναι οι απλοί και αθώοι μεροκαματιάρηδες πολίτες της χώρας μας που προσπαθούν με πενιχρά μέσα και χρήματα, να ζήσουν την οικογένεια τους.

Ο άτυχος αστυνομικός Αντώνης- Νεκτάριος Σάββας έπεσε θύμα της αδιαφορίας της πολιτείας να προστατέψει τους πολίτες της ως και οφείλει, από την ακροαριστερή κόκκινη χούντα επί πολλές δεκαετίες. Δεν είναι τυχαίο ότι το Indymedia η οργανωτική και συντονιστική ηλεκτρονική γιάφκα των ακροαριστερών τραμπούκων και δολοφόνων, ακόμα λειτουργεί παράνομα μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών και μάλιστα τη στηρίζουν όχι μόνο η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα πλην του ΛΑΟΣ και της ΧΑ, μέχρι και η Αστυνομία ακόμα τους στηρίζει δια δημόσιας δήλωσης του προϊστάμενου δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κυρίου Σφακιανάκη ο οποίος το Φεβρουάριο δήλωσε δημόσια "στηρίζουμε το Indymedia"!!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.


Μετά από όλα αυτά, ο Νίκος Καραδήμας ένιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων ως υποχρέωση απέναντι στους νεκρούς, όπως είπε συναδέλφους του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά κάποιος πρέπει να παραιτηθεί για να αλλάξουν κάποια πράγματα…

Σύσσωμο δε το αστυνομικό σώμα ετοιμάζει "εξέγερση" και βγαίνει στο δρόμο με σκοπό να ξεφτιλίσει την άλλη γιάφκα της Βουλής που τους στέλνει σαν πρόβατα στη σφαγή.

Δεν αργεί η ώρα που εκ των πραγμάτων η εξέγερση και του λαού θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και θα τιμωρήσει παραδειγματικά όσους οδήγησαν τη χώρα μας στο πάτο του αριστερίστικου βοθρολύματος.
ΤΟ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου