Χρήστες OnLine

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ!




ΚΟΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Τουλάχιστον δύο όπλα χρησιμοποιήθηκαν στην τρομοκρατική δολοφονική επίθεση με θύμα τον αστυνομικό φρουρό της συζύγου εμπλεκόμενου στην υπόθεση του ΕΛΑ η οποία ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων σήμερα το πρωί στη διασταύρωση Δημητρακοπούλου και Πορφύρα στα Πατήσια.
Ενα από τα όπλα είναι αυτόματο και οι 23 κάλυκες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί είναι όλες των 9 mm και εξετάζονται στα γραφεία της εγκληματολογικής υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθούν αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις από τις οργανώσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία ο υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας, 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, που υπηρετούσε στο τμήμα επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ανέλαβε βάρδια στις 6 το πρωί έξω από το σπίτι της γυναίκας η οποία πριν από τρεις μέρες είχε καταθέσει στη δίκη του ΕΛΑ, αντικαθιστώντας δύο συναδέλφους του οι οποίοι έκαναν τη νυχτερινή βάρδια.
Ο αστυνομικός πήρε έναν καφέ και κάθισε στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του. Ξαφνικά 4 κουκουλοφόροι, σύμφωνα με μαρτυρίες, πλησίασαν και τον πυροβόλησαν αιφνιδιαστικά πάνω από 20 φορές με αποτέλεσμα οι σφαίρες να τον βρουν στο στήθος και το κεφάλι και να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία όπου συνεχίζονται οι έρευνες από την εγκληματολογική υπηρεσία. Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από το 2002, αλλά όλοι στην περιοχή το γνώριζαν αυτό και έβλεπαν τους αστυνομικούς που τη φρουρούσαν ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αρκετές φορές κυκλοφορούσε και μόνη της. Ερευνες για την υπόθεση διενεργούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου