Χρήστες OnLine

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Νέα άθλια, ρατσιστική και ειδεχθής συμπεριφορά κατά μεταναστών!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Νέα Άθλια, Ρατσιστική και Ειδεχθής συμπεριφορά κατά Μεταναστών!
Αθήνα, 15/6/2009.

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) καταγγέλει με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο το ειδεχθές, φρικιαστικό και τρισάλθλιο ρατσιστικό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, στις 3:30μμ, στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Σωκράτους κοντά στην Πλ.Ομονοίας. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούμε να αναδείξουμε την φρικαλεότητα της ρατσιστικής, ναζιστικής και χιτλερικής αποφύσεως πολιτικής τακτικής που ακολουθεί η φαιοκόκκινη “συμμαχία” ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία ξαναχτύπησε και πάλι κατά των μεταναστών. Αυτή τη φορά όχι σκίζοντας το Ιερό Κοράνι, αλλά με τον πλέον εξωφρενικό τρόπο. Όπως μας ενημέρωσε το υποκατάστημα της Αντιρατσιστική Πρωτοβουλίας Αθηνών και Δυτικής Αττικής (και επιβεβαίωσε αργότερα και η μόνιμη κάτοικος 135 δήμων και κοινοτήτων της χώρας κ.Μαριάνα Βήχου), οι άτυχοι Λουν Καμπουλαρούμ και Νασίμ Χοτζαμεινί περιδιάβαιναν τις παρυφές της οδού Πειραιώς, έχοντας μαζί τους μία μαύρη τσάντα στην οποία είχαν κρύψει 4 κλεμμένα πορτοφόλια, 2 κλεμμένες τσάντες Louis Vuitton και πολλές πιστωτικές κάρτες. Αυτά είναι οι λεπτομέρειες.

Λίγο πριν φτάσουν στο ύψος της οδού Σωκράτους συνέβη το εξωφρενικό συμβάν. Πετάγονται από το διπλανό στενό δύο ένστολοι οι οποίοι είπαν πως έχουν πληροφορίες γιά δήθεν διαπραχθείσα κλοπή και πως είναι αναγκασμένοι να κάνουν έλεγχο στα πράγματα των άτυχων μεταναστών. Όπως ήταν φυσικό, ο Λουν και ο Νασίμ αρνήθηκαν τη ρατσιστική, νεοναζιστική και φασιστική πρόταση των ένστολων του κυρίου Μαρκογιαννάκη. Τότε, με χιτλερική, αιμοβόρικη και σχεδόν βρικολακιαστική διάθεση ο ένας εκ των δύο οργάνων της τάξης, φωνάζει: “ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ!”.

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα), η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, η Διεθνής Αμνηστία, η νεολαία Συνασπισμού, η δημοσ. ομάδα του “Ιού” της Ελευθεροτυπίας, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, ο Μπάμπης και το Τσίρκο Μεντράνο καταγγέλουμε την βάναυση και ρατσιστική χρήση του του φρικτού και αγενέστατου επιφωνήματος “ΡΕ” από τα αστυνομικά όργανα σε μετανάστες. Ζητούμε άμεση παρέμβαση των αρχών ώστε να σταματήσει η καταπάτηση του Savoir Vivre και των θεσπισμένων κανόνων ευγενείας από την ΕΛ.ΑΣ.

Το γεγονός έχει σταλεί στα διεθνή μου-μου-ε, στο Γ.Γ του ΟΗΕ, στο Γ.Γ. του Υπουργείου Εξωτερικών του Μπαγκλαντές, καθώς και στις τηλεοπτικές εκπομπές “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” και “Ράδιο Αρβύλα”.


Πηγή:ass-watch


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου