Χρήστες OnLine

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Δυναμικό εθνικιστικό παρόν στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

2JΕκατοντάδες μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν χθες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς θερμή, με γαλανόλευκες σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα να κυματίζουν στον ουρανό της Αθήνας και στρατιωτικά εμβατήρια να δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στη ζωή της πόλης.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους του Μετώπου Νεολαίας και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου, που συμμετέχει αυτόνομο στις ευρωεκλογές και δίνει ένα μεγάλο αγώνα στη μεγαλόνησο.



Ακολούθησαν ομιλίες υποψηφίων ευρωβουλευτών και εν συνεχεία, μέσα σε έντονες επευφημίες, ανέβηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο λόγος του μεστός και επιθετικός, ενθουσίασε τους συγκεντρωμένους και ξεκαθάρισε την πολιτική μας γραμμή σχετικά με τα φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Μία μεγάλη πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κολοκοτρώνη με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


Λίγο πριν το κοινοβούλιο, ανακοινώθηκε η είδηση ότι ομάδα μελών μας παρενέβη και διαμαρτυρήθηκε για την εθνικά επικίνδυνη εκδήλωση του “ουράνιου τόξου” στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου τύπου.



Το κλίμα οξύνθηκε, όταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ απέκλεισαν και πάλι την πρόσβαση προς τον Άγνωστο Στρατιώτη.


Τελικά, κατόπιν παρέμβασης του γενικού γραμματέα, η κατάσταση εκτονώθηκε και τα μέλη μας έψαλλαν με μία φωνή τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή ήταν κυρίαρχη στους δρόμους της Αθήνας.


2J-A


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/06/03/proekl_ath/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου