Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

Γνωστή η ύπαρξη μουσουλμανικών εξτρεμιστικών ομάδων στην Ελλάδα, από το 2007

Μας ειδοποίησαν οι Σερβικές μυστικές υπηρεσίες...

Ελληνοποιημένοι άραβες τρομοκράτες
κινούνται ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη!


Νοέμβριος του 2007. Με ειδικό σήμα των Σερβικών Μυστικών Υπηρεσιών, γίνεται γνωστό στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση Καραμανλή, πως υπάρχουν στη χώρα μας επικίνδυνες ομάδες εξτρεμιστικών μουσουλμανικών στοιχείων. Αυτόματα σημαίνει συναγερμός στις ελληνικές αρχές και στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας ολόκληρης της χώρας.

Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν πριν αρμόδια επιτροπή του σερβικού Κοινοβουλίου πως ομάδα ακραίων μουσουλμάνων που ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση Σαλάφ δραστηριοποιείται στα νότια σύνορα της Σερβίας.

Όπως μάλιστα υποστήριξαν τα στελέχη της ΒΙΑ, όπως ονομάζεται η σερβική υπηρεσία πληροφοριών ασφάλειας, μέλη της Σαλάφ διατηρούν στρατόπεδα σε Βουλγαρία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Αλβανία, αλλά και στην Ελλάδα!
«Η Σαλάφ είναι το πιο ακραίο κομμάτι της ισλαμικής τρομοκρατίας, αλλά αποτελεί κάτι περισσότερο από οργάνωση. Είναι η πιο εξτρεμιστική έκφραση της ισλαμικής θρησκείας και είναι ενδεικτικό πως η Αλ Κάιντα ξεκίνησε ως παρακλάδι της. Σήμερα η Σαλάφ αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους σε όλον τον κόσμο που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τους σκοπούς της», αποκάλυψε τότε αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, που ασχολείτο με τη διεθνή τρομοκρατία.

Όπως μάλιστα επισήμανε, «οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν πως στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο και ενδεχομένως και σε περιοχές της Βουλγαρίας βρήκαν καταφύγιο έμπειροι μουσουλμάνοι πολεμιστές από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, και την Αλγερία, που ανέλαβαν την εκπαίδευση νέων στελεχών. Πριν από μερικές εβδομάδες 37 μέλη της Σαλάφ συνελήφθησαν σε Ιταλία και Γερμανία σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση».
«Οργανωμένο στρατόπεδο της Σαλάφ δεν υπάρχει στην Ελλάδα», υποστηρίζει ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ που ασχολείται με την αποφυγή δραστηριοποίησης ισλαμικών οργανώσεων στη χώρα μας. Όπως όμως αποκαλύπτει, «η Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διερχόμενων τρομοκρατών που κατευθύνονται είτε προς τη Δυτική Ευρώπη είτε προς χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Επίσης έχουμε ενδείξεις πως η Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρα υποστήριξης ισλαμικών τρομοκρατικών δικτύων»!

Η πιο σημαντική σύλληψη από τις ελληνικές αρχές μουσουλμάνου τρομοκράτη, που μάλιστα συνδεόταν και με δίκτυο της Αλ Κάιντα, έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2005. Τότε συνελήφθη στο Τελωνείο Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ο Μαροκινός υπήκοος Ανουάρ Μαζράρ, ο οποίος καταζητούνταν από τις γαλλικές και τις μαροκινές αρχές για συμμετοχή του σε οργάνωση φανατικών μουσουλμάνων που δρούσε ως παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη βορειοαφρικανική χώρα.

Κυνηγημένος από τη μαροκινή Αστυνομία ο Μαζράρ είχε καταφέρει να διαφύγει στη Γαλλία, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών φέρεται να οργάνωσε δίκτυο μουσουλμάνων εξτρεμιστών. Λίγο πριν από τη σύλληψή του από τις γαλλικές αρχές, κατάφερε να διαφύγει σε αραβική χώρα χρησιμοποιώντας πλαστό γαλλικό διαβατήριο. Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές πως ο Μαζράρ θα προσπαθούσε να εισέλθει στην Ελλάδα από την Τουρκία με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες και ο Μαζράρ απελάθηκε στο Μαρόκο όπου και δικάστηκε για τη συμμετοχή του σε εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση. Επιπλέον οι αμερικανικές, βρετανικές, ιταλικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ενημερώσει τις αντίστοιχες ελληνικές αρχές πως στελέχη ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων, έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως «χώρα υποστήριξης», επικαλούμενες τον αριθμό των Αράβων μουσουλμάνων φονταμενταλιστών που έχουν συλληφθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ευρώπη, έχοντας στη διάθεσή τους ελληνικές ταυτότητες ή διαβατήρια. Συλλήψεις «ελληνοποιημένων» Αράβων έχουν γίνει στη Βρετανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, είχαν προμηθευτεί τα πλαστά έγγραφα από δίκτυα πλαστογράφων συμπατριωτών τους.

Δίκτυο Τούρκων πρακτόρων στη Νότια Βουλγαρία και στην ορεινή Θράκη!

Κι ενώ αυτά συνέβαιναν στα τέλη του 2007, στις ημέρες μας η δράση μουσουλμανικού δικτύου ανακαλύπτεται στη νότια Βουλγαρία με σαφή προσανατολισμό την συλλογή πληροφοριών για στρατιωτικές μονάδες της Ελληνικής Θράκης και ιδιαίτερα του Έβρου.

Ταυτόχρονα, κινήσεις ομάδων τούρκων τουριστών ανδρών έχουν σημειωθεί μέσα στο έδαφος της Ελληνικής επικράτειας. Οι κινήσεις αυτών των ομάδων είναι ιδιαίτερα έντονες στα ορεινά των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, όπου έρχονται σε επαφές με μουσουλμάνους (υποχείρια του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής) και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μορφολογία του εδάφους, καθώς και για τα περιπατητικά μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.

Η πλήρης δραστηριοποίηση του Τουρκικού Προξενείου προς τους κατοίκους της ορεινής Θράκης, έχει επισημανθεί από το ιστολόγιο αυτό, όπως έχει τονισθεί και η διαφοροποίηση του Ελληνικού Πομακικού πληθυσμού προς τις ανθελληνικές δράσεις που αναπτύσσονται στα χωριά όπου διαβιούν οι Έλληνες Πομάκοι (μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα). Ο οποιοσδήποτε σχολιασμός για την ανυπαρξία της Ελληνικής πολιτείας περιττεύει, λόγω της πλήρους ανεπάρκειας που έχει σημειωθεί αλλά και της γενικότερης αδιαφορίας των αρμοδίων υπουργών και εν γένει πολιτικών για την περιοχή της Θράκης και τις «επικίνδυνες» δράσεις που αναπτύσσονται τελευταίως από άγνωστα στοιχεία, τουρκικής προέλευσης, που σχεδόν πάντα κινούνται με την συνοδεία ανθρώπων του Τουρκικού Προξενείου.

Η επιθετικότητα των κατοίκων, μίας μικρής αλλά σημαντικής περιοχής, στα ορεινά της Ξάνθης, καταδεικνύει την αλλαγή που επέρχεται και που δυστυχώς δεν προοιωνίζεται ως η ιδανικότερη για την σχέση των κατοίκων της περιοχής (οι «άρχοντες» της οποίας έχουν συνεχή και αγαστότατη σχέση με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής) με το Ελληνικό κράτος.

Παυλόπουλος (υπουργός Εσωτερικών), Μπακογιάννη (υπουργός Εξωτερικών) και Καραμανλής (πρωθυπουργός), οφείλουν να ενεργήσουν τάχιστα έτσι ώστε να προλάβουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις που θα αποτελέσουν, κυριολεκτικά, έκρηξη στο εσωτερικό της Ελλάδας και θα δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα από τα σημερινά.

Οφείλουν να προστατεύσουν τους Πομάκους της περιοχής της Θράκης, από την παρέμβαση ξένων στοιχείων, που επιθυμούν την δημιουργία "ανώμαλων καταστάσεων" στην περιοχή. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή συνέχιση της εφαρμογής της «μη πολιτικής δράσης» και της πλήρους αδιαφορίας για τις εξελίξεις που καταγράφονται στη Θράκη, οι τρεις αυτοί θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα όσα θα επακολουθήσουν και που θα είναι εις βάρος της ίδιας της χώρας, της Ελλάδας.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/2007.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου