Χρήστες OnLine

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Διαμαρτυρία εργαζομένων έξω από το παλαιό εφετείο

Διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει η δημόσια υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή, με τους «φιλήσυχους ενοίκους» του εφετείου. ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι, καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στην περιοχή. Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους βρίσκεται και το εγκαταλελειμμένο κτίριο του Εφετείου στη Σωκράτους, όπου κάτω από άθλιες συνθήκες διαβιούν περισσότεροι από 500 λαθρομετανάστες. Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει και η δική τους υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή. Η πραγματικότητα όμως είναι ακόμα πιο σκληρή.


Η πόλη απέκτησε νέο «άσυλο»

Εκτός από τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενιών λόγω της παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Σωκράτους, υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες τον τελευταίο μήνα για κλοπές περαστικών, επιθέσεις σε αστυνομικούς, μέχρι και… βιασμό γυναίκας εντός του εφετείου! Τις καταγγελίες αυτές «πνίγουν» όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως ενώ και η στάση της αστυνομίας είναι εντελώς παθητική ακόμα και όταν έχουν δεχθεί και οι ίδιοι επιθέσεις από τους… «οικονομικούς» λαθρομετανάστες.

Στο παιχνίδι έχουν μπει και οι περίφημες «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, που τόσο ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες ακόμα και όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία ή όταν τελούνται κακουργηματικές πράξεις εις βάρος πάντα του κοινωνικού συνόλου!



Ο Δήμος κοροϊδεύει τους Αθηναίους

Επιχείρηση καθαρισμού στον προαύλιο χώρο, γύρω από το κτίριο του παλαιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους, ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Για να γίνει ακόμα και αυτή η ελάχιστη ενέργεια, έπρεπε να ειδοποιηθεί η αστυνομία και ο εισαγγελέας, ενώ η δαπάνη για τον καθαρισμό θα επιβαρύνει το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων, όπου ανήκει το κτίριο! Και το πράγμα δεν τελειώνει εκεί… Η κυβέρνηση «υπόσχεται» ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ πως θα εκκενώσει τον χώρο από τους λαθρομετανάστες, για να τους πάνε… άγνωστο που! Πάντως εμείς μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχουμε προτείνει λύση στο ζήτημα:

Βρέθηκε λύση για τους λαθρομετανάστες της οδού Σωκράτους!

Εναλλακτικά θα μπορούσαν να φροντίσουν οι «αντιρατσιστικές» οργανώσεις να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες. Είναι κρίμα τόσο χρήμα που ρέει από την Ευρώπη προς τις Μ.Κ.Ο. να πηγαίνει μόνο στις τσέπες κάποιων επαγγελματιών «αντιρατσιστών»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου