Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Καθοδηγουμενα επεισοδια απο μεταναστες σε Ομονοια και Συνταγμα και την παρασκευη!! Ο αρχηγος κρατους παιζει το πουλι του και γελαει στα μουτρα μας

Σοβαρά επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος κατά την συγκέντρωση μουσουλμάνων μεταναστών. Οι συγκεντρωμένοι συγκρούονται με την Αστυνομία, πετώντας πέτρες, ξύλα και μάρμαρα και αυτή απαντά κάνοντας χρήση χημικών.


Οι μετανάστες αρχικά διαμαρτύρονταν για την κακή συμπεριφορά της Αστυνομίας, καθώς, όπως καταγγέλλουν, αστυνομικός, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ομάδα Σύρων, έσκισε και ποδοπάτησε το Κοράνι, το ιερό τους βιβλίο, στο οποίο βασίζεται η ισλαμική πίστη. Η Αστυνομία από την πλευρά της αρνείται το περιστατικό.


Για δεύτερη συνεχή ημέρα το κέντρο της Αθήνας αλώθηκε από μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες που διαμαρτύρονταν για βάναυση σπίλωση του Κορανίου από αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου στον Άγιο Παντελεήμονα.


Με καταστροφές προθηκών των καταστημάτων, συγκρούσεις με την Αστυνομία και συνθήματα όπως «Ο Θεός είναι μεγάλος» οι διαδηλωτές έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Ομόνοια και το Σύνταγμα έως την Πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όντως μουσουλμάνος οικονομικός μετανάστης κατήγγειλε επώνυμα στις αστυνομικές Αρχές πως όργανο της τάξης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, έσκισε και ποδοπάτησε ένα Κοράνι που είχε στην κατοχή του.

Κατά την Αστυνομία διεξάγεται έλεγχος για να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το αίτημα των μεταναστών έχει αλλάξει και είναι η οικοδόμηση ενός κύριου μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ακόμη και οι διοργανωτές της συγκέντρωσης δηλώνουν ότι αδυνατούν να ελέγξουν τους ταραξίες.


Είναι προφανές πως οι μετανάστες διαχωρίστηκαν σε μετριοπαθείς και σκληροπυρηνικούς, όταν η πορεία έφθασε στη Βουλή. Μία ομάδα μεταναστών άρχισε να επιζητεί τη σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 19:00, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν ψηλά στην Πατησίων και μετά την πλατεία Βικτωρίας, στο ύψος της οποίας η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» προέβη σε συλλήψεις.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αθήνα. Τα γεγονότα παραπέμπουν σε αντίστοιχα που καταγράφτηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την Ισπανία και την Ιταλία.



18:35 Γωνία Γ Σεπτεμβρίου και Φερρών έντρομοι ιδιοκτήτες καταστημάτων κατεβάζουν τα ρολά και οι κάτοικοι κλείνουν τα πατζούρια των σπιτιών τους. Οι διαδηλωτές σπάνε ό,τι βρουν στο διάβα τους.

18:45 Μάχες σώμα με σώμα στο ύψος Γ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν. Μία ομάδα μοτοσικλετιστών της δύναμης «Δ» με συμβατικές πινακίδες διεμβόλισε τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κατευθύνεται προς το μέρος που εμφανίστηκε η στήλη καπνού.

18:50 Αθρόες συλλήψεις από δεκάδες μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας στο ύψος της οδού Χέυδεν. Η πορεια εσπασε σε 4 σημεια απο τις αστυνομικες δυναμεις

19:00 Πολλες συλληψεις και προσαγωγες ατομων της πορειας που προξενησαν ζημιες. Λαθρομεταναστες τραυματιες μεταφερονται τραυματιες.

Εξαγριωμενοι κατοικοι και καταστηματαρχες επιχειρησαν να λυντσαρουν 2-3 ατομα που ειχαν συλληφθει για βανδαλισμους.


Η κεφαλή της διαδήλωσης των μουσουλμάνων, αποτελούμενη από 800 περίπου άτομα, έχει ήδη φτάσει στην αρχή της Στουρνάρη, επιστρέφοντας προς το ύψος της πλατείας Βικτωρίας, κατευθυνόμενη προς τον Αγ. Παντελεήμονα και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούμενη από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Λίγο μετά τις 19:00 οι συγκεντρωμένοι είχαν διαλυθεί, ενώ μονάδες των ΜΑΤ είχαν για λίγο κλείσει τις οδούς γύρω από το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα. Κατά τις 19:30 απεχώρησαν και αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί καταστροφές 5 αυτοκίνητα .



Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 30 άτομα στη ΓΑΔΑ.


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.


ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΗΛΙΘΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥς ΞΕΝΟΥΣ . ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.


δΙΩΧΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ


δειτε στις φωτογραφιες πως οι αριστεροι χρησιμοποιουν σαν μαριονετες τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!











Την ίδια στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας κρίνουν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ τις φήμες για το σκίσιμο του Κορανίου που διέδωσε ο κύριος Κούλογλου και πλήθος ακόμα «προοδευτικών» δημοσιογράφων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου