Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Μικροεπεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ και έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ ένας νεαρός Σύριος πέταξε μία βόμβα μολότοφ εναντίον του τμήματος.

Από την βόμβα δεν προκλήθηκαν ζημιές, τραυματίστηκε όμως ο νεαρός ελαφρά. Ο Πακιστανός συνελήφθη και αφού σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, συνοδεία της ομάδας Δέλτα.

Στην περιοχή επικρατεί ένταση από το βράδυ της Τετάρτης, μετά την επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας. Όπως κατήγγειλε Ιρακινός, κατά τη διάρκεια της έρευνας αστυνομικός του έσκισε απόσπασμα από το Κοράνι που είχε πάνω του.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το περιστατικό οργάνωσε η Αφγανική κοινότητα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης στην οδό Θήρας όπου στεγάζεται και η υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών.
Εκεί σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια, κατά τα οποία προκλήθηκαν ζημιές σε ΙΧ, και οι αστυνομικοί απώθησαν τους περίπου 700 διαδηλωτές κάνοντας χρήση χημικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου