Χρήστες OnLine

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..Το πρόβλημα της συσσώρευσης λαθρομεταναστών στην πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο. Το κέντρο της Αθήνας δε σηκώνει αλλά πειράματα. Εκτός από το ότι θα πρέπει άμεσα να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες όπως και ο νόμος ορίζει, και να κλείσουν ερμητικά και αυστηρά τα σύνορα μας, θα πρέπει να πληρώσουν το μάρμαρο και αυτοί που συνετέλεσαν στο να μετατραπεί η Αθήνα σε χαβούζα.

Οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό το κέρδος και με περισσή αδιαφορία για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αφού εγκατέλειψαν το κέντρο για κάποιο χλιδάτο προάστιο με δάνεια τραπεζικά που δεν μπορούν τώρα να εξοφλήσουν, μισθώνουν τα ακίνητα τους σε υπεράριθμους λαθρομετανάστες για κάθε ακίνητο, μισθώνοντας τα με το κεφάλι παρακαλώ για να κονομήσουν περισσότερα!!!!!

Μιλάμε για έγκλημα! Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη μας με σκοπό το ίδιον όφελος.Δήμευση με συνοπτικές διαδικασίες, των ακινήτων που μισθώνονται σε υπεράριθμους μετανάστες και λαθρομετανάστες, οικονομικές κυρώσεις και πρόστιμα καθώς και πολυετή φυλάκιση είναι μία πολύ καλή λύση μεταξύ άλλων, για να αντιμετωπιστεί η συσσώρευση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα.

Σε μία γκαρσονιέρα δεν μπορεί να κατοικεί πάνω από ένα άτομο, σε ένα δυάρι δύο άτομα, σε ένα τριάρι τρία άτομα και ου το καθεξής. Φυσικά και αυτοί θα πρέπει να είναι νόμιμοι στην χώρα μας ειδάλλως θα πρέπει να εφαρμόζεται ο Νόμος και σε αυτές τις περιπτώσεις εάν πρόκειται για λαθρομετανάστες παρανόμους.


Αυτό ακριβώς ισχύει και στην Ιταλία που γνωρίζω πολύ καλά και φαντάζομαι και στις περισσότερες σοβαρές χώρες της Ευρώπης.


Λύσεις υπάρχουν αρκεί να το θέλουμε και να θέλουμε να νομοθετούμε σοβαρά αλλά και να εφαρμόζουμε το Νόμο. Φυσικά μη περιμένετε κάποιο από τα δύο κόμματα εξουσίας να εφαρμόσουν ποτέ κάτι τέτοιο. Γι’αυτό ανατρέξτε αλλού όταν έρχεται η ώρα της κάλπης εφόσον σας ενδιαφέρει να γίνει η Αθήνα μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και η Ελλάδα ένα σοβαρό ευρωπαϊκό και όχι τριτοκοσμικό κράτος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου