Χρήστες OnLine

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

...ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ "ΘΕΣΜΩΝ". ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Πρωταρχική αρμοδιότητα και υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής, η προστασία αυτής, όπως και της περιουσίας και ιδιοκτησίας του πολίτη.


Συγκεκριμένα:


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΜΗΜΑ Α'
Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 2
1.Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. (Βλέπετε εσείς κανέναν σεβασμό και προστασία της αξίας του ανθρώπου από τους κυβερνώντες; 100 ληστείες την ημέρα έχουμε.)


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα
Άρθρο 4
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. 2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. (Συνεπώς πρέπει όλοι οι πολίτες να προφυλάσσονται και να προστατεύονται το ίδιο από την πολιτεία. Εάν ο Χατζηνικολάου ή ο Παπανδρέου έχουν από 60 αστυνομικούς να τους φυλάνε άλλους τόσους πρέπει να έχει και ο απλός πολίτης. Το πώς να κόψουν το κεφάλι τους να το βρουν. Το προστάζει το Σύνταγμα).


Άρθρο 5
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής. (Εδώ γελάμε γοερώς)….


Άρθρο 9
1. Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. (Εδώ ξαναγελάμε γοερώς)…


Άρθρο 17
1. Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους. (Ποια προστασία ακριβώς; Βλέπετε καμιά προστασία; 100 ληστείες την ημέρα… Χαχαχαχα) 2. Κανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια. (Για δημόσια ωφέλεια μας ληστεύουν στο δρόμο, το αυτοκίνητο και το σπίτι μας; Όχι βέβαια, που είναι όμως το κράτος;)


Άρθρο 20
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ' αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντά του. (Συνεπώς οι βουλευτικές ασυλίες κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα σύμφωνα με το Σύνταγμα. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα υπεράσπισης της ζωής και της περιουσίας του στα δικαστήρια ακόμα και εάν ο υπεύθυνος καταπάτησης των Συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη έχει ασυλία).


Άρθρο 25
1. Τα δικαιώματα του ανθρώπου, ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου, τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη άσκησή τους. (Ρημάξτε τους συνεπώς στις αγωγές και στις μηνύσεις.)


Όπως βλέπουμε λοιπόν, τίποτα από τα παραπάνω δεν τηρείται. Το Κράτος και η Εξουσία παραβιάζουν κατάφορα το ίδιο το Σύνταγμα. Η Εγκληματικότητα σπάει καθημερινά όλα τα ρεκόρ και κανείς εξουσιαστής δεν τολμάει να χτυπήσει το ζήτημα από τη ρίζα του που είναι βασικά η λαθρομετανάστευση. Όλα τα στατιστικά της αστυνομίας αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης και των Δικηγορικών Συλλόγων αυτό ακριβώς δείχνουν.


Συνεπώς και μιας και η Πολιτεία και η Εξουσία αδιαφορεί και σύμφωνα με τα παραπάνω άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδος, όποιος πέφτει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ληστείας, κλοπής βιαιοπραγίας οπουδήποτε, στο δρόμο το αυτοκίνητο και το σπίτι του οφείλει να ασκεί αγωγές αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και να υποβάλει μηνύσεις κατά των αρμοδίων κρατικών λειτουργών και θεσμών περί της προστασίας της ζωής και της περιουσίας του πολίτη σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που προβλέπει σε αυτούς το Σύνταγμα.. Από τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, τον Αρχηγό της Αστυνομίας, μέχρι τους Υπουργούς Δικαιοσύνης (ακόμα ο κύριος αυτός να μετατρέψει την οπλοφορία από πλημμέλημα σε κακούργημα), Προστασίας του (εγκληματία) Πολίτη, Εσωτερικών και Πρωθυπουργό, όλοι στο σκαμνί και ας υπάρχει ασυλία. Η ασυλία μπορεί να εκπέσει με άδεια της Βουλής ή με την αλλαγή του Συντάγματος ή με την παύση της βουλευτικής ιδιότητας και συνεπώς της ασυλίας εάν δεν επανεκλεγεί ο μηνυόμενος και εναγόμενος στην επόμενη Βουλή. Κυρίως μετράει ο ντόρος που θα δημιουργηθεί. Εξάλλου αρκεί και η αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού δημοσίου και του Δήμου που δεν έχουν ασυλία και κατά κρατικών οργάνων όπως ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης κλπ. Και για να προλάβω τον Κακλαμάνη που λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού δεν έχει αρμοδιότητα σχετική, να του πω ότι έχει την αρμοδιότητα να ζητήσει η δημοτική αστυνομία να αποκτήσει πραγματικές αστυνομικές αρμοδιότητες περί οπλοφορίας και δυνατότητας συλλήψεων όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές πρωτεύουσες της Ευρώπης και Αμερικής και όχι μόνο.


Μην τα αφήνετε στην τύχη τους όλα. Υπάρχουν τρόποι να τους κάνουμε να τρομοκρατηθούν στα σοβαρά και να τρέχουν με τα πόδια στο κεφάλι να μας προστατέψουν αρκεί να το αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι οι απλοί πολίτες και να μην αδιαφορούμε.


Αγωγές και μηνύσεις βροχή σε όλους λοιπόν. Μόνο έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Μη μένετε αμέτοχοι ειδικά όταν σας αφορά η ζωή και η περιουσία σας. Εάν δεν σας αφορά, τότε πάω πάσο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου