Χρήστες OnLine

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΚΚΕ: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Τις απαράδεκτες και προδοτικές δηλώσεις του αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια, ο οποίος δικαιολόγησε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι είχε προηγηθεί εισβολή από την Ελλάδα (!!!), τις γνωρίζουμε (ακριβώς τα ίδια είχε πει και ο Μακάριος στον ΟΗΕ, την παραμονή της τουρκικής εισβολής).


Σήμερα, με ανακοίνωσή του, την οποία παραθέτουμε παρακάτω, το «αδελφό» κόμμα του κυπριακού ΑΚΕΛ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, το ΚΚΕ, υπερασπίζεται –όπως είναι φυσικό- τις δηλώσεις Χριστόφια. Ας είναι αυτή μια απάντηση σε κάποιους αφελείς, που τρώνε το παραμύθι ότι οι μπολσεβίκοι… άλλαξαν κι έγιναν… πατριώτες. Ο λύκος κι αν εγέρασε… “Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίθεση κατά του Δ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ:


01/10/10

Ο γενικότερος θόρυβος που σηκώνει ο αστικός τύπος και οι τοποθετήσεις τόσο του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια στην Ουάσινγκτον, για τις ευθύνες των 3 «εγγυητριών δυνάμεων» στο Κυπριακό, έρχονται να ανακυκλώσουν και στη χώρα μας μια συκοφαντική επίθεση κατά του ΑΚΕΛ και του Προέδρου της Κύπρου.


Στην πραγματικότητα όλοι γνωρίζουν ότι πως το πραξικόπημα της Χούντας των Αθηνών, που ανέτρεψε τον Μακάριο, έβαλε μπροστά την τουρκική στρατιωτική μηχανή, η οποία με την αμέριστη αγγλοαμερικανική υποστήριξη προώθησε τα σχέδια της κατοχής και διχοτόμησης της Κύπρου από την Τουρκία, μια χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ.


Το ερώτημα είναι: Γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή ξετυλίγεται αυτή η εκστρατεία διαστρέβλωσης σε βάρος του Προέδρου Δ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ; Γιατί ενοχλούνται τόσο πολύ οι πολιτικές δυνάμεις του «ευρωμονόδρομου» στη χώρα μας όταν καταδεικνύονται οι ευθύνες των λεγόμενων «εγγυητριών δυνάμεων»; Έχει αυτό να κάνει με την υποστήριξή τους στο σχέδιο Ανάν και σε παραλλαγές του, που προβλέπουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την επαναφορά του καθεστώτος των «εγγυητριών δυνάμεων»;


Το ΚΚΕ με την ευκαιρία αυτή τονίζει ότι παραμένει αλληλέγγυο με τον αγώνα του Κυπριακού λαού για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, που προϋποθέτει Κύπρο ανεξάρτητη, χωρίς ξένα στρατεύματα, βάσεις, εγγυήτριες δυνάμεις και προστάτες. Κύπρο κυρίαρχη με ενιαία διεθνή προσωπικότητα και ιθαγένεια, διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, κοινή πατρίδα των Τουρκοκύπριων και Ελληνοκύπριων.”


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου