Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Eθνικη συνοχη γρηγορα

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ! ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΩΤΕΣ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝΕ!ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥN! Ε ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗ! ΜΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΙ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓ!ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ Κ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ!!ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ Κ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!!

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου