Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Επεισόδια ανάμεσα σε 'Ελληνες και συμμορίες αλλοδαπών και αναρχο-υπαλλήλων στον Αγ. Παντελεήμονα

Διακόσιοι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα αποφάσισαν χτές λίγο μετά τα μεσάνυχτα να κάνουν πορεία για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα που μαστίζει χρόνια τις γειτονιές αλλά και για την ανεξέλεγκτη δράση των αλλοδαπών.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ 15 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΑΓΕΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


Ομάδα 200 περίπου αναρχικών από τη Βίλα Αμαλία, κατευθύνθηκαν συνοδευόμενοι από δικυκλιστές της "Δέλτα" πριν περίπου μια ώρα προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί αφού πέταξαν πέτρες μολότωφ και άλλα αντικείμενα προς τους κατοίκους και τους πιτσιρικάδες της πλατείας ετράπησαν σε φυγή δια μέσου της οδού Αχαρνών προς το στέκι τους. Για να μην συνεχιστεί όμως το ρεζίλεμα του παρακρατικού βραχίονα του συστήματος, ο άλλος βραχίονας φρόντισε με δακρυγόνα, επίθεσεις και προσαγωγές να καλύψει την οπισθοχώρηση του και να τιμωρήσει έτσι όσους τόλμησαν να αντισταθούν στους "αντιεξουσιαστές" συναδέρφους τους που ασφαλώς πληρώνονται καλύτερα από αυτούς και μένουν και σε καλύτερα σπίτια, που έχουν χτίσει με τα κλεμμένα οι πατεράδες τους, πολιτικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί, καθηγητάδες, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι και μέλη της υψηλής κοινωνίας που υπηρετούν σαν παραδουλεύτρες τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας


Οι προσαγωγές, όλες από την πλευρά των αμυνομένων κατοίκων στο Α.Τ. του Άγιου Παντελεήμονα είναι σύμφωνα με πληροφορίες επτά και μεταξύ τους τραυματίας από τα αντικείμενα που πέταγαν οι αναρχοάπλυτοι. Για οτιδήποτε έκτακτο θα σας κρατάμε ενήμερους...



ανανέωση : Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα οι έξι οδηγούνται ενώπιο του εισαγγελέα ώστε να τους απαγγελθούν οι συνηθισμένες κατηγορίες και να τους τυλίξουν σε δικαστικό κυκεώνα.

Από την πλευρά των αναρχικών δεν σημειώθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προσαγωγή.

Βλέποντας ότι προεκλογικά οι κινητοποιήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα φουντώνουν, το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με νομικά μέσα να σπάσει το ηθικό όσων αντιστέκονται στον Άγιο Παντελεήμονα!

Όταν όμως οι άνθρωποι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, κανένας νομικός εκφοβισμός δεν πρόκεται να τους τρομοκρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου