Χρήστες OnLine

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΕΙΜΑΡΑ



ΎΠΟΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΚΟΥΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έκανε λόγο για κλίμα αρμονικής συνύρπαξης (!!!) ενώ προβληματίστηκε κιόλας για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη...
Τα συμπεράσματα δικά σας:

«Με οδύνη συμμετέχω στο βαθύ πόνο που προκάλεσε η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρρα, δεόμενος όπως ο Θεός αναπαύσει εν ειρήνη την ψυχή του.

Τέτοιες αδικαιολόγητες βίαιες πράξεις, απόλυτα καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα, απειλούν να δυναμιτίσουν το κλίμα αρμονικής συνυπάρξεως, για το οποίο όλοι οι σώφρονες πολίτες της Αλβανίας έχουν αγωνισθεί.. Και ακόμη απειλούν να πυροδοτήσουν νέες συγκρούσεις και μίση στην ευρύτερη περιοχή.

Στην κρίσιμη λοιπόν αυτή στιγμή, απαιτείται από κάθε υπεύθυνο νηφαλιότητα, αποφυγή αυτοδικιών, αναζήτηση της αλήθειας και επιβολή της δικαιοσύνης. Και ακόμη επιβάλλεται να ενταθούν οι ειλικρινείς προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ο σεβασμός της ελευθερίας κάθε πολίτη και όλων γενικώς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ».

Την μάχη της επιβίωσης δίνουν καθημερινά οι Έλληνες στη Χειμάρα. Ένας αγώνας με όπλο τους την Ελληνική γλώσσα, την αγάπη και την λησμονιά της πατρίδας. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ενημερώστε όλους τους φίλους σας. Αξίζει να το δουν και αυτοί. Πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων αυτές τις δύσκολες ώρες.



apollonios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου