Χρήστες OnLine

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Μεγάλη συγκέντρωση Ελλήνων Πατριωτών έξω από την Βουλή.


Περισσότεροι από 1000 Έλληνες πατριώτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την Βουλή, όπου παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ, εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους στο λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο. «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ», «ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ», «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά στο κέντρο της Αθήνας.


Προκλητικότατη η παρουσία της αστυνομίας , με εντολή του Χρυσοχοϊδη τα ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει ασφυκτικά για αρκετή ώρα τους συγκεντρωμένους στην αρχή της συγκέντρωσης, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν εμποδίσουν τον κόσμο που ερχόταν συνεχώς να ενσωματωθεί με τον κορμό της συγκέντρωσης και τους Έλληνες πατριώτες. Η προσπάθεια της αστυνομίας απέβη άκαρπη, καθώς οι Έλληνες πατριώτες κατέφθαναν συνεχώς από κάθε πλευρά, ενώ και ο διερχόμενος κόσμος σταματούσε και ενώνονταν με τους συγκεντρωμένους.


Έτσι η αστυνομία κατέληξε να παρακολουθεί την συγκέντρωση να εξελίσσεται ανήμπορη πλέον να την παρεμποδίσει. Κατά την είσοδό του στην βουλή γιουχαϊστηκε έντονα ο Θ. Πάγκαλος. Η συγκέντρωση έληξε αργά το βράδυ, με μικρή πορεία και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Συνέχεια αύριο Πέμπτη στις 09.00-10.30 το πρωί, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ να στείλουμε το μήνυμα στους προσκυνημένους!


διαβάστε επίσης :

ΑΛΗΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου