Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι Έλληνες έξω από τη Βουλή διαδηλώνουν τα δίκαια του ελληνισμού


  • Διαμαρτύρονται οι έλληνες για την κυβέρνηση Παπανδρέου που πραξικοπηματικά επιβάλλεται και αντιτίθεται στην λαϊκή εντολή
  • Μηδενική η απόσταση του Γιώργου Παπανδρέου από τον χαρακτηρισμό του εθνικά επικίνδυνου «μονάρχη»
  • Τα ΜΑΤ παρέταξε ο Χρυσοχοΐδης για να επιβάλει την κρατική τρομοκρατία, αλλά απέτυχε παταγωδώς
Η συγκέντρωση των ελλήνων άρχισε. Η συγκέντρωση που στέλνει το πρώτο σαφές μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, πως στην Ελλάδα αποφασίζουν οι έλληνες για τους έλληνες και πως σε κανέναν δεν θα επιτραπεί να αλλοιώσει ούτε το εθνικό φρόνημα αλλά ούτε και τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής που άντεξε χιλιάδες χρόνια και αμέτρητους δυνάστες.

Η σημερινή τραγική εικόνα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου φάνηκε όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να σταματήσουν τις φωνές των διαμαρτυρόμενων ελλήνων. Τίποτε δεν σταματά το δίκιο του έλληνα και αυτή τη στιγμή το μήνυμα που δίνουν οι έλληνες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος είναι σαφές: Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ελληνοποιήσετε τους λαθρομετανάστες.

Οι φωνές των ελλήνων που διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή ακούγονται δυνατά και δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση της δύναμης που κρύβει ο ελληνικός λαός. Αυτή την δύναμη, ακριβώς, φοβάται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και προσπαθεί να αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών.
Μπορούμε πλέον να πούμε πως σήμερα έφτασε η ώρα για να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και πως σήμερα δίνεται η σαφής λαϊκή εντολή στην κυβέρνηση-ΜΚΟ που κυβερνά τη χώρα: Κάτω τα χέρια από τον ελληνισμό… Όσοι μπορέσουν να ακούσουν, επιτέλους, τον ελληνικό λαό, θα κατανοήσουν το μέγεθος της πολιτικής τους ανοησίας και θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Το πλήθος των συγκεντρωμένων ελλήνων, μπροστά στη Βουλή, αυξάνεται συνεχώς και η αστυνομία αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαλύσει και να φοβίσει τους συγκεντρωμένους, αυτή τη στιγμή παρακολουθεί ανήμπορη να παρέμβει…
Πολλοί επώνυμοι αγωνιστές είναι στην πρώτη γραμμή απέναντι στους πάνοπλους αστυνομικούς...

Θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερα και εξελίξεις...

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου