Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ




Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!



ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ PRESIDENT







πηγή



ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STOXOS.GR ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. (9.46 π.μ. μόλις επανήλθε)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ

ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ

ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

Τελευταία Ενημέρωση: Το μήνυμα του εκδότη του "Στόχου" για τη χτεσινή εκδήλωση το οποίο ανέφερε:

"ΓΑΔΑ, 1 Μαρτίου 2010

Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος που ούτε καν προφυλακίζει αλλοδαπούς εγκληματίες, αφήνει ελεύθερους να
εξαφανιστούν επίδοξους δολοφόνους, δίνει άδειες χωρίς γυρισμό σε ακραία επικίνδυνους κακοποιούς και αποφυλακίζει με ιδιαίτερη ευκολία βιαστές, παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους.

Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου για πρωτόδικες καταδίκες μιας υπόθεσης που μας βρήκε ουσιαστικά δικαιωμένους στα αστικά δικαστήρια, όταν δημοσιεύσαμε και καταγγείλαμε πραγματικά ατιμωτικές ενέργειες κρατικών υπαλλήλων.

Όμως, η προσωπική μου περιπέτεια λίγο με απασχολεί, αποτελώντας δεύτερη προτεραιότητα στις σκέψεις μου, στις οποίες ένα και μόνο κυριαρχεί. Ο Κοινός μας Αγώνας για την προστασία της Πατρίδας, για την εξασφάλιση της κοινωνικής και Εθνικής συνοχής, για την επιβίωση των Ελλήνων.

Από την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, ημέρα προσαγωγής μου μαζί με δεκάδες άλλους συναγωνιστές από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, γιατί εγκληματίσαμε κρατώντας ελληνικές σημαίες και ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, μόνο οι φωνές τους αντηχούν στο μυαλό μου και μόνο τα αποφασισμένα πρόσωπά τους πλημμυρίζουν τη μνήμη μου.

Συναγωνιστές και Έλληνες από κάθε πολιτικό χώρο και κάθε πολιτικής καταβολής που αποφάσισαν να λάβουν τις τύχες του τόπου και του Έθνους στα χέρια τους. Όπως όλοι εσείς, που σήμερα υπό την σκέπη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας παραμερίζετε κάθε πιθανή διαφορά τάσσοντας εαυτούς στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.

Παραμείνετε όρθιοι και περήφανοι στις επάλξεις και η Νίκη μας, Νίκη όλων των Ελλήνων, αποτελεί ιστορική νομοτέλεια. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει, εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει…

Ο Εκδότης του «Στόχου»
Σάββας Χατζηπαρασκευάς"


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου