Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

28 Φεβρουαρίου: Εξόρμηση πληροφόρησης της Χρυσής Αυγής σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Αγρίνιο


Συναγωνιστές κυρίως του πυρήνα Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και του πυρήνα Πάτρας, προχώρησαν σε ενημερωτική δράση με δυναμική παρουσία σε πόλεις της δυτικής Ελλάδος.

Αρχικά, πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών, συντεταγμένα, έκαναν μια μικρή πορεία στους γεμάτους από κόσμο πεζόδρομους του Μεσολογγίου όπου μοιράστηκαν εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, δόθηκε ενημερωτικό υλικό και μίλησαν στους θαμώνες των καφετεριών και τους περαστικούς. Οι αντιδράσεις ήταν πέρα για πέρα θετικές, κάτι που εξέπληξε τους νεώτερους συναγωνιστές, οι οποίοι δεν είχαν παραβρεθεί σε τέτοιες ενέργειες κατά το παρελθόν. Κατά την αποχώρησή μας από την πόλη, πετάχτηκαν φεϊγ βολάν στους δρόμους.

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η δράση, μεταβήκαμε στο Αιτωλικό, όπου έγινε ανάλογη πληροφόρηση του κόσμου με έντυπο υλικό. Μάλιστα, λάβαμε πολλές καταγγελίες από τους ντόπιους για την αδιαφορία που επιδεικνύει ο δήμος της περιοχής και συγκεκριμένα για τα λύματα που ρίχνει σε ένα ιστορικό πεδίο μάχης, στο οποίο έχουν χύσει το αίμα τους Έλληνες, για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Για το θέμα θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, καταλήξαμε στο Αγρίνιο όπου κάτοικοι έλαβαν το ενημερωτικό υλικό μας και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με φείγ βολάν της Χρυσής Αυγής ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο, που περνάει αυτή την περίοδο η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Έχουν τραβηχτεί και βίντεο από τη δυναμική παρουσία μας στις παραπάνω πόλεις τα οποία θα δημοσιευθούν εν καιρώ. Ως μια πρώτη γεύση, οι παρακάτω φωτογραφίες:


(Η δράση αρχίζει από το ferry boat που πάει τους Πατρινούς στο Αντίρριο. Μπαίνουμε πρώτοι στο σαλόνι και αυτό γεμίζει με εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να έχουν κάτι οι επιβάτες να διαβάζουν όσο διαρκεί το ταξίδι ή να πάρουν μαζί τους)

(Άποψη της "πορείας" των συναγωνιστών σε κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου)

(Άποψη της παρουσίας μας στο Αιτωλικό)

(Συναγωνιστής επί τω έργω στο Αιτωλικό με φέιγ βολάν)


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου