Χρήστες OnLine

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ JEFFREY!) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ...

- ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.

- ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ Κ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

- ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ...ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Από το dhmopshfisma.blogspot.com

O μουσουλμάνος που είχε πει ότι του έσκισαν το κοράνι συνελήφθη για κλοπές και σύσταση συμμορίας !!!

"Θυμάστε τον μουσουλμάνο που έκανε άνω κάτω την Αθήνα με το σκισμένο κοράνι που υποτίθεται ότι του έσκισε ένας αστυνομικός και έγιναν διαδηλώσεις στην Αθήνα; Ε, λοιπόν ο 28χρονος Ατιγκ Μοχάμαντ έχει συλληφθεί και κρατείται για κλοπές σε σπίτια και μάλιστα έγινε έφοδος στο σπίτι του και βρέθηκαν κοσμήματα και τιμαλφή!Ο άνθρωπος αυτός ήταν του ...βρώμικου κόσμου με ποινικά αδικήματα στην πλάτη του όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πριν έναν χρόνο για να γίνει πάλι μπάχαλο η Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μας πει τίποτα τώρα που τον συνέλαβαν τον 28χρονο μουσουλμάνο που ισχυρίστηκε ότι το κοράνι που είχε στην τσέπη του (την πίσω ξέρετε ποια) του το έσκισε ο αστυνομικός;

θυμάστε εκείνη την ιστορία, με το κοράνι (μερικές σελίδες σε φωτοτυπίες) ενός μουσουλμάνου "μετανάστη", που τάχα έσκισε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου και που προκάλεσε την οργή της μουσουλμανικής κοινότητας (των λαθρομεταναστών), που διοργάνωσε θορυβώδικα συλλαλητήρια –και την 29η Μαΐου- με κραυγές «Αλλάχ ακμπάρ» και σπασίματα αυτοκινήτων, καταστημάτων κ.λπ. Ε, λοιπόν, ο λεγάμενος συνελήφθη προ ημερών για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών. Μαζί με τον… θρησκευόμενο διαρρήκτη, συνελήφθησαν κι άλλα… μπουμπούκια, καταζητούμενοι για βιασμούς κ.! τ.λ., λαθρομετανάστες βεβαίως".

Από το ΤΡΩΚΤΙΚΟ

ΣΥΡΙΟΣ Ο "ΙΡΑΚΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Αυτός είναι ο "καημένος" αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι - σκονάκι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βράδυ της 20ης Μαίου δείχνοντας μάλιστα την πλαστή ταυτότητα του στην κάμερα θολοπροοδευτικών μέσων, χωρίς φόβο αλλά και με πολύ ταλιμπάνικο πάθος για να συγκινήσει την Ελληνική θολοπροοδευτική κοινωνία ....

Ο κύριος αυτός λοιπόν σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός, είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα. Και σε αυτό τον βοήθησε μια "σφηκοφωλιά" ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πλατεία Αγίου Νικολάου...

Από το
greekalert

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ! ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ - ΣΚΟΝΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ - ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου