Χρήστες OnLine

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!



Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.

Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.

Παναγιώτης Τραϊανού

ΣΧΟΛΙΟ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου