Χρήστες OnLine

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζεται η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των μεταναστών από τις ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ της Καθημερινής

Συνεχίζεται η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των μεταναστών από τις ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ της Καθημερινής

Τ ο να γράφει δακρύβρεχτα άρθρα υπέρ των λαθρομεταναστών η Ελευθεροτυπία το καταλαβαίνουμε.Η Αυγή επίσης.Να το κάνουν οι πασοκικές φυλλάδες του ΔΟΛ είναι κατανοητό.ΟΜΩΣ,ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΤΑ...ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!












Η παραπάνω εικόνα είναι από το σάιτ της εφημερίδας:όπως βλέπετε,ΟΙ ΜΙΣΕΣ από τις "Απόψεις" παίρνουν θέση υπέρ του νομοσχεδίου του Πασοκ!Μάλιστα,στο κύριο άρθρο που τιτλοφορείται "Η Ιθαγένεια",διαβάζουμε:

"Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την απόκτηση ιθαγένειας από μετανάστες δεύτερης γενιάς αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική πρωτοβουλία. Η ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία θα την μπολιάσει με δυναμισμό και θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την ανέλιξή τους σε αυτή. Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε δυστυχώς να αντιταχθεί σε αυτή την πρόταση της κυβέρνησης. Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την κυβερνητική πρωτοβουλία και την ελλογισμένη παραχώρηση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που έχουν αποκτήσει πραγματικές ρίζες στη χώρα. Τα κόμματα οφείλουν να χαράσσουν πολιτική χωρίς να υπολογίζουν μόνο το αν η θέση που θα υιοθετήσουν είναι δημοφιλής ή όχι."

Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Καθημερινής λοιπόν,παίρνουν θέση ξεκάθαρα υπέρ του νομοσχεδίου και ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω φυλλάδα αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση για όλα τα ζητήματα,αλλά στο μεταναστευτικό ξαφνικά...ευαισθητοποιήθηκε!!!Συνεχίζουμε,με ένα ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κάποιου Διονύσιου Γουσέτη με εμπρηστικό τίτλο "Η θλίψη της παρωχημένης εθνικής συνείδησης".Θαυμάστε:

"Είναι να θλίβεσαι. Το μάλλον συντηρητικό γαλλικό περιοδικό «Εξπρές», στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του, απομυθοποιεί την ιστορία της Γαλλίας. Ο επικεφαλής του αφιερώματος καθηγητής Μισέλ Βινόκ, συγγραφέας 30 ιστορικών συγγραμμάτων, εξηγεί: «Για να υπάρξει ιστορία ενός έθνους πρέπει να υπάρξει προηγουμένως το έθνος. Γι’ αυτό οι πρώτες ιστορίες του γαλλικού έθνους εμφανίζονται μετά τη Γαλλική Επανάσταση και τον ρομαντισμό… Η ιστορία του έθνους είναι εργαλείο διαμόρφωσης της εθνικής ταυτότητας». Παρόμοιες διαπιστώσεις έκανε η καθηγήτρια Θάλεια Δραγώνα στην Ελλάδα. Η διαφορά είναι ότι το αφιέρωμα του «Εξπρές» είναι κοινός τόπος για τους Γάλλους, ενώ στην καθυστερημένη καθ’ ημάς Ανατολή έπεσαν οι υπερεθνικόφρονες να την εξοντώσουν πολιτικά, απαιτώντας την παραίτησή της από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, όπου την όρισε η κυβέρνηση. Οι Γάλλοι δεν νιώθουν να θίγεται ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός τους όταν διαβάζουν τις ρήσεις του Βινόκ. Και δίνουν αυτόματα υπηκοότητα σε όποιο παιδί γεννηθεί στη χώρα τους. Η κοινωνία τους είναι ανοιχτή. Η δική μας κοινωνία είναι επαρχιώτικη κλειστή και γι’ αυτό κομπλεξική και καχύποπτη απέναντι στους γείτονες, στις μειονότητες, στους μετανάστες, σε κάθε τι διαφορετικό.

Είναι να θλίβεσαι. Σύμφωνα με τον ανθρωπολόγο και φιλόσοφο Ερνεστ Γκέλνερ, ο πατριωτισμός του εδάφους, που δεν βλέπει γύρω του παρά γείτονες και ιμπεριαλιστές που επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητά μας και συγχρόνως θέλει να επεκτείνει την εδαφική κυριαρχία σε βάρος των γειτόνων, είναι παρωχημένος. Είναι ο πατριωτισμός της εποχής της αγροτικής παραγωγής, όπου το έδαφος ήταν καθοριστικός παράγων για την παραγωγή. Αντίθετα, στη βιομηχανική εποχή πατριωτισμός σημαίνει να είσαι καλύτερος από τους ανταγωνιστές σου. Στη δε μεταβιομηχανική εποχή της παγκοσμιοποίησης και της Ε. Ε., όπου κάθε κράτος-μέλος έχει εκχωρήσει αυτόβουλα μέρος της εξουσίας του, ο πατριωτισμός τείνει να αμβλύνεται. Στη χώρα μας ο πατριωτισμός βρίσκεται ακόμη στην αγροτική περίοδο. Ελάχιστοι πονούν που είμαστε πρώτοι στην Ε. Ε. σε όλα τα αρνητικά και τελευταίοι σε όλα τα θετικά. Ελάχιστοι ντρέπονται για τον διεθνή ευτελισμό μας ή για το καθεστώς επιτήρησης που συρρικνώνει την εθνική κυριαρχία μας. Και όσοι Ελληνες νιώθουν και Ευρωπαίοι καθυβρίζονται ως αφελληνισμένοι, ευρωλιγούρηδες, εθνομηδενιστές, αν όχι προδότες και πράκτορες. Ο Φίλιππος Ηλιού έγραψε το 1983 ότι «η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα που είχαν ήδη τεθεί στις αρχές του 19ου αιώνα».

Η παρωχημένη εθνική συνείδηση είναι συνείδηση εικονική. Είναι υπαίτια της κλειστής κοινωνίας μας. Γι’ αυτό, αντί να ωφελεί βλάπτει το έθνος. Ωστόσο, οι φορείς της δημιουργούν σάλο, επηρεάζουν αποφάσεις και καθηλώνουν και τη σκέψη των υπολοίπων, αφού καθορίζουν το πεδίο συζήτησης και αντιπαράθεσης. Ετσι, η καινοτόμα σκέψη αποτελματώνεται. Οι προσπάθειες για πρόοδο υφίστανται καθίζηση. Είναι να θλίβεσαι γιατί αξίζουμε καλύτερη τύχη."


Το ανθελληνικό παραλήρημα του παραπάνω ΑΛΗΤΑΡΑ που τολμάει να συγκρίνει τον ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ με τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ...ΑΣΤΕΡΙΞ,αφιερώνεται σε όλους όσους νομίζουν πως οι θολοκουλτουριάρηδες "προοδευτικοί" δεν βρίζουν και αντιμετωπίζουν εμάς τους...φασίστες με επιχειρήματα!Βλέπετε,ο πανικός τους για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,μεταφράζεται σε λεκτικές επιθέσεις και "θλίψη" για την "παρωχημένη εθνική συνείδηση".

ΕΥΤΥΧΩΣ,υπάρχουν τα...επιστημονικά πονήματα της Δραγώνα,της Ρεπούση και του υπόλοιπου βοθρο-συρφετού,ως αντίδοτο στη νεοταξική θλίψη!Τα συνιστούμε λοιπόν στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ανθέλληνες επί καθημερινής βάσεως,έτσι ώστε να συνεχίσουν να γράφουν τα καλοπληρωμένα αρθράκια τους και να μας διασκεδάζουν!

Όσο για εμάς;ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ της εφημερίδας του αμερικανόδουλου Παπαχελά:Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας με τόνους προπαγάνδας δεν θα περάσει!Και για μια ακόμα φορά,ζητάμε συγγνώμη από τις πόρνες που τις συγκρίνουμε με αυτούς τους ανεκδιήγητους καραγκιόζηδες!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου