Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την μπούργκα οι Γάλλοι σε Δημόσιους Χώρους!Τα βλέπουν αυτά οι εγχώριοι μεταναστολάγνοι;


Η είδηση αναλυτικά:

"Υπο διωγμόν η μπούργκα στη Γαλλία

Στο κοινωνικό προσκήνιο της Γαλλίας, αλλά και στο επίκεντρο του διεθνούς τύπου, βρίσκεται για άλλη μια φορά η μπούργκα (μαντίλα) που φοράνε οι γυναίκες μουσουλμάνες.

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από τότε που είχε προταθεί να απαγορευθεί πλήρως η χρήση της στη γαλλική επικράτεια και τώρα μια επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος κατέληξε στο ότι η γενική απαγόρευση δεν μπορεί να ισχύει – και ότι το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι η απαγόρευση της χρήσης της στις δημόσιες υπηρεσίες.

Η κοινωνική αντίδραση στις αρχικές προθέσεις της κυβέρνησης ήταν μεγάλη.

Αρκετοί Γάλλοι δήμαρχοι είχαν εκφράσει φόβους ότι η προτεινόμενη τότε απαγόρευση δεν θα ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί και ενδεχομένως να οδηγούσε σε αντίθετα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Γαλλία απαγόρευσε τη μουσουλμανική μαντίλα στα κρατικά σχολεία το 2004.

Πολλοί δήμαρχοι και δάσκαλοι υποστήριξαν την απαγόρευση και η σχετική ευκολία με την οποία εφαρμόστηκε θεωρήθηκε από πολλούς ως ιδανική απόδειξη της ανάγκης απαγόρευσης και κάθε άλλου στοιχείου της μουσουλμανικής ενδυμασίας που καλύπτει το πρόσωπο.

Ωστόσο τώρα προτείνεται, όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Guardian», να ισχύει η απαγόρευση της χρήσης της μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς και νοσοκομεία.

Προβληματισμός πάντως εξακολουθεί και υπάρχει για τον φορέα που θα μπορεί να διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους.

Προτείνεται σε πρώτη φάση να μην επιβάλλεται πρόστιμο σε όσες γυναίκες εξακολουθούν και φοράνε μπούργκα σε αυτούς τους χώρους, αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί θα έχουν δικαίωμα να αρνούνται να τις εξυπηρετούν.

Η Γαλλία είναι μία χώρα στην οποία δεν υπάρχει χώρος για τη μπούργκα, έχει δηλώσει επανειλημμένως ο πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί: «Η συγκεκριμένη ενδυμασία δεν είναι ένδειξη θρησκείας, αλλά δουλικότητας».

Πριν από λίγους μήνες, η γαλλική Δημοκρατία αρνήθηκε να δώσει τη γαλλική υπηκοότητα σε μια μουσουλμάνα που έχει επιλέξει να φοράει μπούργκα.

Οι ισλαμικές «ακρότητες» δεν συνάδουν με την αρχή της ισότητας των φύλων ήταν το επιχείρημα και η Γαλλική Δημοκρατία επέλεξε να μην αποκλίνει των αρχών της."


Για μια ακόμα φορά,ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί ΑΓΝΟΕΙ τις εθνομηδενιστικές και πολυπολιτισμικές κραυγές και ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ το λαικό αίσθημα:Ο κόσμος στη Γαλλία και όπου αλλού έχει εφαρμοσθεί η "ανοιχτή κοινωνία",ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ!

Έτσι λοιπόν,η απαγόρευση της μπούργκας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση,αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι και ελεύθεροι δημοκράτες.Στεκόμαστε στα λόγια του Σαρκοζί:

«Η συγκεκριμένη ενδυμασία δεν είναι ένδειξη θρησκείας, αλλά δουλικότητας».

Καταλάβατε θολοκουλτουριάρηδες;Καταλάβατε "φεμινίστριες" που έχετε...βολευτεί με τους Ασιάτες και Αφρικανούς εποίκους;ΞΥΠΝΑΤΕ,γιατί και στη Γαλλία άνοιξαν διάπλατα...την αγκαλιά τους για να υποδεχθούν τους "πρόσφυγες",πριν συνειδητοποιήσουν το τραγικό λάθος τους και αντιληφθούν πως ήρθαν τ'άγρια για να διώξουν τα ήμερα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου