Χρήστες OnLine

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Με 30000 ευρώ από τα ταμεία της ΓΣΕΕ πληρώθηκε η εγγύηση του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας


Από το Εγκληματικότητα

O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.

“Φιλοξενήθηκε” για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά αφού η ….ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000€), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.

Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο





Σχόλιο ΕΨ: Για ποιο λόγο καταβάλλει η ΓΣΕΕ δημόσιο χρήμα για την εγγύηση ενός λαθρέμπορου λαθρομεταναστών; Για ποιο λόγο το Ελληνικό κράτος προστατεύει έναν εγκληματία, και έναν από τους ενορχηστρωτές των βίαιων διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα το 2009 στην Ελλάδα; Τι σχέση έχει το κυβερνών κόμμα με την οργάνωση του Javed Αslam, τον αντιπρόεδρο της οποίας συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια του;


πηγη


1 σχόλιο:

  1. Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν συμφωνούν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και νέοι άνθρωποι.
    τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία ο οχθρός είναι εδώ έχει όνομα Ν.Δ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. και ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν.. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι
    Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.
    Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.
    η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι η εκκλησιά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?
    η Ισλανδοί μέσο διαδικτύου ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο κατάφεραν να διώξουν το Δ.Ν.Τ. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε
    δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε??
    (για την αριστερά τη να πω με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! ας ενωθούν και ας βάλουν την Κανέλλη πρόεδρο) εάν αναστηνότανε ένας πρόγονος μας από τον τάφο του και έβλεπε σε τη χάλια είμαστε σήμερα η έλληνες θα ξανάμπαινε αμέσως μέσα.. Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή