Χρήστες OnLine

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

O ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΓΙΝΕ BLOGGER ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ;




Όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις μεταναστευτικές του ασχολίες, τον παρακαλώ να δημιουργήσει κάτι ανάλογο και για τους Έλληνες συμπολίτες του, αυτούς που πληρώνουν τον μισθό του, αλλά και τον μισθό όλων εκείνων που "μοχθούν" για τους μετανάστες...

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αλλά πιστεύω ότι έτσι, τουλάχιστον θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μεταξύ των Ελλήνων ότι έχουν και αυτοί τα ίδια δικαιώματα με τους αλλοδαπούς λαθραίους. Πάει τέλειωσε, χτυπήσαμε μπιέλα…

Ο κύριος ΠΡΟ-ΠΟ και όλοι αυτοί οι τύποι που προσκυνούν και υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και διακατέχονται από ρατσιστική, εναντίον των Ελλήνων ξενολαγνεία, ας δοκιμάσουν την ύψιστη δημοκρατική ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω και τις θέσεις τους μέσω ενός δημοψηφίσματος για τη λαθρομετανάστευση, να δούμε τότε ποιος από όλους μας έχει και το λαό με το μέρος του.

Και καλά θα κάνουν επίσης να σεβαστούν και το Σύνταγμα που τους προστάζει να προστατεύουν την ζωή και την περιουσία των πολιτών αυτού του κράτους.

Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να γινόμαστε μάρτυρες 10άδων δολοφονικών ληστρικών επιθέσεων εις βάρος μάλιστα ηλικιωμένων και ανήμπορων ανθρώπων από εγκληματικά στοιχεία που κατά τη μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από λάθρα εισερχόμενους εγκληματίες που μάλιστα διοργανώνουν και ληστρικά τουρς επιδρομών επειδή μας έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο γελοίοι είμαστε και χωρίς σοβαρούς νόμους και οι κύριοι ΠΡΟ-ΠΟ της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. επιθυμούν και να μας «γονιμοποιήσουν» κιόλας μέσω της πολυπολιτισμικότητας!!!

Να κάτσουν να γονιμοποιηθούν οι ίδιοι οι ΠΡΟ-ΠΟ από τους λαθραίους και μάλιστα να τους πάρουν στο σπίτι και στις δικές τους γειτονιές και όχι να μας τους φορτώνουν σ’εμάς χωρίς ποτέ να μας έχουν ρωτήσει εάν επιθυμούσαμε μία τέτοια τραγική κατάσταση την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν εκλέγονται με γνώμονα το λαϊκό έρεισμα αλλά μόνο με γνώμονα το ρουσφέτι και τη δημιουργία ρουσφετολογικών κομματικών στρατών. Αλλά αυτά θα αλλάξουν γιατί οι Έλληνες πλέον ξυπνάνε.

Δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν, ούτε ΠΡΟ-ΠΟ ούτε "θεσμούς" όσο ψηλά και να βρίσκονται αυτοί. Όσο ζούμε θα λέμε ελεύθερα την γνώμη μας με κάθε τίμημα ακόμα και με το τίμημα της ίδιας της ελευθερίας και της ζωής μας γιατί θέλουμε να κληροδοτήσουμε την πατρίδα μας στα παιδιά μας έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι μας με πολύ αίμα αλλά κυρίως με τιμή και δόξα. Είναι πολύ γελασμένοι όλοι αυτοί εάν νομίζουν ότι τόσο εύκολα θα σκύψουμε το κεφάλι και θα το βουλώσουμε.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟ-ΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

ΥΓ. Εάν το βλόγιον αυτό δεν ανήκει στον κύριο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να βγει και να το διαψεύσει δημόσια μιας και πρόκειται για επώνυμο βλόγιον, τη στιγμή μάλιστα που στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=4CTz4MBwoQQ αναφέρεται στο 3.25 ότι το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ άνοιξε νέο βλόγιον για την υποστήριξη των λαθραίων....

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου