Χρήστες OnLine

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Το MEGA έθαψε τις δηλώσεις Σαμαρά κατά της παγκοσμιοποίησης

Στην αναφορά τους στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το MEGA αλλά και ο Αντέννα απέκρυψαν τις δηλωσεις του υποψήφιου αρχηγού κατά της παγκοσμιοποίησης και υπέρ της υπεράσπισης των εθνικής ταυτότητας.

Η τοποθέτηση Σαμαρά εντασσόταν στην γενικότερη του προσέγγιση για μια ιδεολογική αναγέννηση του κόμματος.

Όπως παρουσιάζει το σχετικό βίντεο, το δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ κάλυψε εκτενώς όλες σχεδόν τις υπόλοιπες πτυχές της ομιλίας, και κάποια θέματα στρατηγικής. Η απόκρυψη των δηλώσεων κατά της παγκοσμιοποίησης είναι λοιπόν εσκεμμένη και υπονοεί αρκετά για την ατζέντα του συγκεκριμένου καναλιού!

Παρουσιάστηκαν επίσης οι άσκοποι εγκωμιασμοί (κοινώς γλύψιμο) της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Κώστα Καραμανλή, τον άνθρωποτον οποίον βαραίνουν μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάντια! Απλά κωμικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο ισχυρισμός της κ. Μπακογιάννη ότι η ίδια έχει κατά το παρελθόν δεχθεί αναρίθμητες επίθεσης από τα "μεγάλα συμφέροντα", την στιγμή που πρόσφατα φέρεται να παρείχε διευκολύνσεις υπέρ συγκεκριμένου ιδιωτικού αερομεταφορέα του φίλου της κ. Βασιλάκη, συγγενεύει με εφοπλιστές της κλάσης του βαγγέλη Μαρινάκη, και ο πατέρας της διατηρεί φιλικότατες σχέσεις με την οικογένεια Bush!


ΕΨ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου