Χρήστες OnLine

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ:Το 84% των Ιταλών ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!


Συνέχεια από εδώ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Βγάζουν τον Σταυρό από τα ιταλικά σχολεία επειδή ενοχλούνται οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι!

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδικάζει την Ιταλία για τον σταυρό στις σχολικές αίθουσες!


ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ,ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΡΗΚΕ!

-ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Τα σχόλια είναι περιττά:

Στην Ιταλία το 84% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παρουσίας του σταυρού στις σχολικές αίθουσες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πέντε ημέρες μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την κατάργησή του.

Στην ερώτηση αν ο σταυρός πρέπει αν εκτίθεται στις σχολικές αίθουσες, το 84% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά και το 14% αρνητικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύονται την Κυριακή στην Corriere della Sera.

Μεταξύ εκείνων που δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία, το 68% τάσσεται υπέρ της παρουσίας του σταυρού. Το ποσοστό είναι 86% για όσους εκκλησιάζονται πολλές φορές τον χρόνο και 93% για όσους εκκλησιάζονται «τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα».

Σύμφωνα με τον πολιτειολόγο Ρενάτο Μανχάιμερ, η σημαντικότερη ομάδα πολιτών θεωρεί ότι ο σταυρός αποτελεί σύμβολο που υπενθυμίζει τις πολιτιστικές και κοινωνικές παραδόσεις της χώρας, χωρίς να αρνούνται «τη θρησκευτική του σημασία».

Πηγή.



Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι οι νεοταξίτες ταγοί της παγκοσμιοποίησης έχουν πολλή δουλειά ακόμη:ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τα πράγματα για τους δικούς μας "προοδευτικούς",που βγήκαν να πανηγυρίσουν για την απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου χωρίς να υπολογίζουν τον...ξενοδόχο:ΤΟΝ ΛΑΟ!

Πάρτε το χαμπάρι,φανατικοί αντιχριστιανοί και κόλακες των Εβραίων,των Μουσουλμάνων κλπ:ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ,με το ζόρι θα καταφέρνετε να φτάνετε σε διψήφιο νούμερο,εντός και εκτός Ελλάδας!

Όσο για τον ΜΕΓΙΣΤΟ Σίλβιο Μπερλουσκόνι;Έχει γίνει πια τόσο μεγάλος εφιάλτης στους θολοκουλτουριάρηδες,που-ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ;-σήμερα η "Ελευθεροτυπία" αφιερώνει ολόκληρο
κατεβατό μπουρδολογίας με τίτλο "Fascista Italiano" στον Ιταλό Πρωθυπουργό!Μιλάμε για απίστευτο πανικό και ανασφάλεια!

Και για να τους τσούξει ακόμα περισσότερο,τους αφιερώνουμε ένα μέρος των χθεσινών δηλώσεων του Καβαλιέρε:

"Οκτώ ευρωπαϊκές χώρες έχουν συμπεριλάβει τον σταυρό στην σημαία τους. Θα έπρεπε, μήπως, να την αλλάξουν, επειδή υπάρχουν αλλοδαποί που ζήτησαν και έλαβαν την υπηκοότητα των εν λόγω χωρών και οι οποίοι δεν ασπάζονται την χριστιανική θρησκεία;"

Έμπαινε Σίλβιο!!!ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ στους άθεους διεθνιστές-μηδενιστές!Κι εσείς εγχώριοι "κεντροδεξιοί" και "δεξιοί",ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για το πώς κυβερνάνε...!

πηγή:
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου