Χρήστες OnLine

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ!!!


Ο γνωστός Καθηγητής Νεοκλής Σαρρής προχώρησε χθες σε μια μεγάλη αποκάλυψη,που δείχνει τι πραγματικά πρεσβεύει η Μπακογιάννη και το συνάφι της:



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Αν έχει λίγη ντροπή και φιλότιμο η κόρη του Μητσοτάκη,θα δώσει πειστικές εξηγήσεις!Εμείς,γνωρίζοντας τις υπόγειες διαδρομές της,δεν εκπλησσόμαστε καθόλου μ'αυτή την ιστορία!Ας τα βλέπουν άλλοι αυτά,που επιμένουν να τη συγκρίνουν με τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Αντώνη Σαμαρά...!


πηγη


3 σχόλια:

  1. Και η γραφικότητα έχει τα όρια της. Για μας, τους οπαδούς της ΝΔ, η λάσπη δεν βοηθάει κανέναν και σίγουρα όχι το κόμμα μας να ξαναδεί εξουσία... Βάλτε κάτι πιο σοβαρό. Εγώ στηρίζω τη Ντόρα Μπακογιάννη γιατί έχει θέσεις και απόψεις για τα μεγάλα θέματα. Αφήστε τις μικρότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Δημήτρη. Είναι δυνατόν να θέλετε να χτυπήσετε την Ντόρα και να έχετε αυτό ως όπλο? Πόσο απωθητικό είναι για εμένα αυτό... Μιληστε για τα ελληνοτουρκικά, για το μακεδονικό, για τις θέσεις των 2 υποψηφίων. Κι εγώ στηρίζω την Ντόρα γιατί μιλάει καθαρά. Η οικογένεια της δεν με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κρίνουμε τελικά τη Ντόρα για τη Ντόρα. Και όχι για τον πατέρα της, τον άντρα της, τον αδερφό της. Η γυναίκα αυτή πάλεψε για την παράταξη και τη στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Και σήμερα είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει τη ΝΔ ξανά στην εξουσία. Για αυτό την πολεμούν τα συμφέροντα, για αυτό την πολεμά και το ΠΑΣΟΚ. Η βάση όμως των νεοδημοκρατών τη στηρίζει. Και αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι στις 29 Νοεμβρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή