Χρήστες OnLine

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

...
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;

"...Θυμίζω ότι, ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά από καταγγελία ομοεθνών του ότι ήταν μεθυσμένος και τους απειλούσε. Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου τον πήγαν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τον άφησαν (ως συνήθως) ελεύθερο. Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ούτε ο αποθανών, ούτε ο δικηγόρος του, (από το γνωστό κύκλωμα), έκαναν καταγγελία για κακοποίηση. Ο «Μοχάμεντ» από τις 27 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε κανένα, από τα τζάμπα νοσοκομεία, που περιθάλπονται οι λαθρομετανάστες, αλλά όχι οι Έλληνες.


Στις 9 Οκτωβρίου, πέθανε ή κάποιοι τον σκότωσαν. Ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχει. Το σενάριο στήθηκε, μόλις πληροφορήθηκαν οι «υπηρεσίες» και τα «κυκλώματα» τον θάνατο του λαθρομετανάστη, στις 9 Οκτωβρίου. Στις 11 Οκτωβρίου, σε συντονισμό με την έκθεση της Human Rights Watch , και το πρωθυπουργικό γραφείο, το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και το Indymedia, κατάγγειλαν το «θάνατο μετανάστη μετά από αστυνομικό ξυλοδαρμό».« στο σπίτι του», ενώ στο τμήμα, «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ», εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου. Σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε ή έρευνά της Human Rights Watch.


Επομένως ,ο πρωθυπουργός, ήταν από την αρχή στο κόλπο, και η ψευτοκαταγγελία του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και του Indymedia, συντονίστηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο..."


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου