Χρήστες OnLine

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ


Είναι γνωστό σε όλους ότι το αριστερό περιοδικό "Ρεσάλτο" τηρεί μία πατριωτική στάση στα εθνικά μας θέματα και δεν αποκλίνει από αυτή στο ελάχιστο.

Αυτό ήταν και το κόκκινο πανί για τους πατριδοκάπηλους καθώς και στους πράκτορες των Αμερικάνων που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη μέσω των γνωστών υποτακτικών τους που έχουν γι αυτή τη δουλειά.

Σειρά έχει κάθε ένας που θα κρατά ΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση στα εθνικά μας θέματα μιας και ενοχλεί. Το γνωστό indymedia υποχείριο του Soros έβαλε τα πιόνια του να χτυπήσουν μία αληθινή φωνή που μιλά για έθνος, λαθρομετανάστευση και τους κινδύνους που απειλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας από την Νέα Τάξη και τον σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ της παγκοσμιοποίησης.

Καταλαβαίνετε τώρα πως ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας έχει μπει και στο στόχαστρο των πρακτόρων και των φερεφώνων τους.

Παρακρατικά μιάσματα που το κράτος ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και τα αφήνει να δρουν ανενόχλητα έχοντας τον server τους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με τα λεφτά όλων μας δρουν,στοχεύουν και χτυπούν. ΑΠΕΙΛΟΥΝ κι όλας ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ και κανένας Σφακιανάκης ή άλλος υπεύθυνος της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. Ίσα ίσα που τους στηριζει κατά δική του ΟΜΟΛΟΓΙΑ.



ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!




http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21609#21609


Έτσι! Γιατί, διαφωνώ με σένα και θα κάνω το παν για μην έχεις το δικαίωμα να ξαναμιλήσεις! HEIL!




πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου