Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή "ΠΕΤΡΑΣ" Λέσβου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμενικού Σώματος, ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, με 33χρονο αλλοδαπό χειριστή-διακινητή και επιβαίνοντες τριάντα έξι (36) αλλοδαπούς, (21 άνδρες, 09 γυναίκες και 06 παιδιά), στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω εισήλθαν παράνομα στη χώρα προερχόμενοι κατά δήλωσή τους από τα απέναντι τουρκικά παράλια με το παραπάνω σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 33χρονος χειριστής-διακινητής και οι τριάντα έξι (36) αλλοδαποί συνελήφθησαν από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Και πάλι στην Μυτιλήνη συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, οκτώ (08) αλλοδαποί (04 άνδρες 02 γυναίκες και 02 παιδιά), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με άγνωστο σκάφος, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου