Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ:Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!


Όσο κι αν ενοχλει καποιους,φυσικα και δεν ειναι νομιμη αυτη η...συναξη,αφου τετοιες επιτρεπονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Με εξαιρεση λοιπον καποιες "Ελληνιδες που ασπαστηκαν το Ισλαμ",οι υπολοιποι ηταν ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ!


Μαλιστα,η εκπροσωπος της...αθειας Ελευθεροτυπια,δημοσιευσε το παρακατω δακρυβρεχτο αρθρο,με την υπογραφη της γνωστης και μη εξαιρεταιας Γωργιας Δαμα:

"Μπροστά στάθηκαν οι διπλωμάτες, εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων. Πίσω τους, ατελείωτες σειρές με μουσουλμάνους, προερχόμενους από όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Νέοι άνδρες, που εργάζονται στη χώρα μας. Ορισμένοι με τους γιους δίπλα τους. Προσέρχονται με ευλάβεια, σχηματίζοντας τις τελευταίες σειρές.

Στον διπλανό χώρο στάθηκαν οι γυναίκες. Φορώντας τα γιορτινά τους, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά. Την πρώτη σειρά σχημάτισαν Ελληνίδες που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ.

Αραβες από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί συναντήθηκαν κι αγκαλιάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Θα προσευχηθούμε όλοι μαζί στη γιορτή που σημαίνει το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού, που διήρκεσε ένα μήνα. Είναι μέρα χαράς. Τρώμε μετά τη νηστεία κι ευχόμαστε ειρήνη για όλο τον πλανήτη», απαντά η Αννα, μία από τις Ελληνίδες που ασπάσθηκαν το Ισλάμ. Μια Αιγύπτια προσθέτει: «Ειδικά στους Ελληνες ευχόμαστε καλύτερες μέρες και ειρηνικές. Μακάρι στην επόμενη προσευχή η Ελλάδα να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα».

Ο αντίλαλος του «Αλλάχ ακμπάρ» γεμίζει την υπαίθρια εκκλησία. Οι μετανάστες γονατίζουν, αγγίζοντας με το μέτωπο το χαλί. Προσεύχονται με κατάνυξη. Ακούγονται μόνο τα λόγια της μεγάλης προσευχής: «Να διατηρήσουμε τις αξίες μας, να μην απομακρυνθούμε από το Θεό, να είμαστε πάντα κοντά του». Η μεγάλη προσευχή γίνεται δύο φορές τον χρόνο. Η επόμενη ακολουθεί 72 μέρες αργότερα, όταν οι μουσουλμάνοι ταξιδεύουν για προσκύνημα στη Μέκκα.

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, που ζει 35 χρόνια στη χώρα μας, εύχεται «να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Να υπάρξει ένας χώρος προσευχής για τα παιδιά μας που γεννήθηκαν εδώ, σπουδάζουν, ορισμένα έχουν ελληνική υπηκοότητα, θα υπηρετήσουν στο στρατό και συγκεντρώνονται σε υπόγεια και γκαράζ για να προσευχηθούν. Να υπάρξει κι ένα κομμάτι γής για να ταφούμε. Στη χώρα μου, την Αίγυπτο, οι Ελληνες έχουν ναούς κι απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματά τους".



Ειδατε ποσο...λυρικα και μελο ακουγονται ολα;;;Δεν ενοχλειται η θολοκουλτουριαρα της Ελευθεροτυπιας ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ"!!!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ'ΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ:

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50 ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;



Αραγε θα τολμησει κανεις απο τους πολιτικους αρχηγους να μιλησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για το θεμα της λαθρομεταναστευσης στο σημερινο πολυθρυλητο ντιμπεητ;Ιδωμεν...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου