Χρήστες OnLine

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σχεδίαζαν να εξαρτήσουν τα νησιά του Αιγαίου με το ρεύμα της Τουρκίας!


Από το blog του Καραθεοδωρή

Κι όμως δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο αλλά για την κατάντια της απερχόμενης κυβέρνησης η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδίαζε να συνδέσει τα νησιά του Αιγαίου με την Τουρκία προκειμένου η γείτονα να μας εφοδιάζει με ηλεκτρικό ρεύμα!



Η αποκάλυψη αυτή ειπώθηκε στη συνέντευξη του Κώστα Αϊβαλιώτη, υποψήφιου στην Α' Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ. στο Αlia TV, ο οποίος είχε υποβάλλει γραπτή ερώτηση στον Υπουργό Ανάπτυξης, αναφορικά με τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες, σχετικά με το (εξωφρενικό) σχέδιο της κυβέρνησης (όπως προβλεπόταν στο νέο Χωροταξικό Σχέδιο) για ενεργειακή εξάρτηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου μέσω σύνδεσης του ηλεκτρικού τους δικτύου με την …Τουρκία !


Ο Χρ. Φώλιας στην απάντησή του στον κ. Αϊβαλιώτη, τον ενημέρωσε για τις θέσεις της ΔΕΗ, της ΡΑΕ και της ΔΕΣΜΗΕ και την εγκατάλειψη, πλέον, κάθε σκέψης για σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο της Τουρκίας.



Σχόλιο ΕΨ: Κατ αυτόν τον τρόπο αν οι Τούρκοι προσέβαλαν Ελληνικό νησί, δεν θα χρειαζόταν να... βομβαρδίσουν τις Εγκαταστάσεις Ηλεκτροδότησης. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου