Χρήστες OnLine

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Πιάσανε τα τσικό της τρομοκρατίας


pyrhnesfwties

Τα συγκριτικά αποτελέσματα από τα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, ήταν σαφή για τα ευρήματα στην αριστεριστική γιάφκα του Χαλανδρίου: οι βόμβες που είχαν τοποθετηθεί στην οικία του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Παναγιώτη Χηνοφώτη, στις 12 Ιουλίου, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στις 2 Σεπτεμβρίου και στην οικία της κ. Λούκας Κατσέλη στις 23 Σεπτεμβρίου στο Κολωνάκι, έχουν ακριβώς την ίδια συνδεσμολογία και έχουν κατασκευαστεί από τα ίδια ακριβώς υλικά.


Ταυτοποίηση λοιπόν του υλικού. Με το DNA, θα τους δέσουν για τα καλά! Ε ρε γλέντια! Προβλέπεται χοντρός χαβαλές, με γελοίες φάτσες βορείων προαστίων να παρελαύνουν και να προσάγονται στον ανακριτή, μέσα στο γνωστό τζιπ της Αντιτρομοκρατικής, επιβάτες του οποίου έχουν θητεύσει τα «αστέρια» της 17Ν.


Βαριεστημένοι ηλίθιοι
«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών». Και βαριεστημένων ηλιθίων βορείων προαστίων θα προσθέταμε εμείς. Προϊόντων καθ’ όλα «καθωσπρέπει» φιλελεύθερων αστών γονέων, διαζευγμένων («της μοδός» το φαινόμενο) ή και μη, τώρα πολύ αιφνιδιασμένων (μα τον Τουτάτη) από τη συμπεριφορά των γόνων τους. Γονέων που αναρωτιούνται που ακριβώς χάθηκε η μπάλα: στο ιδιωτικό σχολείο της «ελίτ» με τους φιλελεύθερους, αριστεριστές και εθνομηδενιστές «καθηγητές», που πουλούν ιδεολογικοπολιτική ηρωίνη; Στη βίλα του νεόπλουτου γείτονα και στα σκέλια της χαριτωμένης «πιπίνας» θυγατέρας του, ή κάπου αλλού που δεν πήγε και δεν πάει το κολλημένο από επαγγελματικές και κοινωνικές «υποχρεώσεις», μυαλό τους; Αλήθεια, τι έλεγε εκείνο το φυλλάδιο που είχε πέσει από το παιδί μέσα στο SUV, τις προάλλες;



Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική, μαζί με το Γιωτόπουλο…
Οι γελοίοι δόκιμοι αριστεριστές και βομβιστές, θα τα δουν όλα στις φυλακές, λίγο πριν αρχίσουν και εκείνοι τις απεργίες πείνας (για να ενεργοποιηθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κούρτοβικ), πλάι στα χαμερπή και έγκλειστα πρότυπά τους, τον πρώην Πασόκο Κουφοντίνα, τον παριζιάνο κοπρίτη Γιωτόπουλο και σία. Η οργάνωση θα μετονομαστεί σε «φράξια εγκλείστων αποτυχημένων Τσε Γκεβάρα», μεγαλοαστικής προελεύσεως.
Όπου να ΄ναι και εν όψει και άλλων συλλήψεων, η πτέρυγα στον Κορυδαλλό που τους φιλοξενεί, θα πρέπει να επεκταθεί και να εκσυγχρονιστεί. Θα το απαιτήσουν άλλωστε οι εύποροι γονείς.
Ελπίζουμε οι γελοίοι αυτοί τύποι, οι αποτυχημένοι τρομοκράτες με τη σύντομη καριέρα, ο εν Ελλάδι εκτελεστικός βραχίονας του Σόρος (που γελάει γιατί από ηλίθιους η πιάτσα βρίθει…), να μην πετούν και αυτοί μέσα στις τουαλέτες πετσέτες, για να φράζουν και να πλημμυρίζει ο τόπος, όπως κάνει συστηματικά ένας εκ των αδελφών Ξηρών (πως λέμε Ντάλτον), που παριστάνει και τον χειροτέχνη. Όσο για τις απεργίες πείνας, είμαστε σίγουροι. Η μέθοδος πιάνει…



Νεαροί «Τσιγαρίδες»
Πόσες φορές σας το είχαμε γράψει; Μα πόσες; Ότι όταν αρχίσει η εξάρθρωση των μηχανισμών της Νέας Τάξης, θα ρίξουμε απίστευτο γέλιο, καθώς θα «πήξουμε» στα βόρεια προάστια; Πόσες φορές σας είχαμε πει, ότι το φαινόμενο Τσιγαρίδα, στη νεώτερή του εκδοχή, θα επαναληφθεί; Βόρεια προάστια… Και γελοίοι τύποι, που οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής τους τραβούν μέσα από μονοκατοικίες. Μόνο στα βόρεια προάστια. Όπως και ο Τσιγαρίδας, με τα προγούλια, αυτός που ανέλαβε και την «πολιτική ευθύνη». Χωρίς να ξέρει τι είναι αυτό, καθώς ποτέ του δεν είχε διαβάσει την αρχαία ελληνική γραμματεία. Υπόψιν: στα δυτικά προάστια, τα παιδιά των φτωχών οικογενειών, αυτών που θα είχαν ίσως χίλιους δύο λόγους να «εξεγερθούν», εργάζονται για να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές μέλλον. Δεν τα βρήκαν έτοιμα και δεν λανσάρουν επανάσταση του κώλου, αναζητώντας σκοπό και αδρεναλίνη. Γιατί απλά, έχουν αρχές, έχουν φόβο Θεού, προέρχονται από οικογένειες με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής συνοχής, σέβονται την κοινωνία αλλά και το χρόνο που διαθέτουν για εργασία και δημιουργία.


Βρε καλώς τους…
Παναγιώτης Μασούρας, Παντέλογλου και Χατζημιχελάκης λοιπόν. Θαυμάστε τους! Περιμένουμε να δούμε και τις φάτσες τους. «Λουλούδια» του μπαξέ. Σεσημασμένοι μεν, ερασιτέχνες δε και πολύ απρόσεχτοι (πετάγανε τεκμήρια από εδώ και από εκεί). Τους ξέρατε; Κάποιοι ναι. Στην Ασφάλεια. Είναι δύο εκ των «επαναστατών» που προσήχθησαν. Και φυσικά, οι έρευνες συνεχίζονται. Κοντά είναι και οι αιμοσταγείς δολοφόνοι της «Σέκτας» (αυτοί που πυροβολούν πισώπλατα και απειλούν γυναίκες), οι του «Επαναστατικού Αγώνα», αλλά και κάποια «λουλούδια» από το εξωτερικό, όπως μας λένε οι πηγές μας. Πολύς ο κόσμος στους «πυρήνες». Ειδικά, μετά τα Δεκεμβριανά του 2008… Πλάκωσαν συνεπαρμένοι εθελοντές…


Βλέπε indymedia
Φυσικά, το μενού περιλαμβάνει μπόλικο indymedia (κάπου πρέπει να μπουν και οι προκηρύξεις για να διαβαστούν, δεν γίνεται το αριστερίστικο σινάφι να αγοράζει «συστημικές» εφημερίδες), σπίτια παντού (όχι όλα μονοκατοικίες…) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (εκεί είχαν παράρτημα) και βάλε. Αλλά ρε παιδί μου, τι βόμβες ήταν αυτές; Μιλάμε, πολύ αστεία αυτά τα περί κατσαρόλας… Συνήθως, οι μανάδες μας τις είχαν για μαγείρεμα… Και αυτό με τον μηχανισμό μέσα στο… τάπερ! Από το σχολείο τους είχε μείνει; Φοβερό και αυτό: που τη βρήκαν την εκρηκτική ύλη; Παλιόπαιδα… Εμείς πάντως, το δηλώνουμε, δεν είμαστε, καθότι ριζοσπάστες, χαιρέκακοι!


Να και η περιφρούρηση
Να και η περιφρούρηση των «κοινωνικών αγώνων». Ταχύτητα ενεργοποίησης όμως! Επεισόδια σε συγκέντρωση και πορεία (πότε πρόλαβαν τα χαμένα να στήσουν μπάχαλα;) «ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή», που αλλού, στα Εξάρχεια, την Πέμπτη το απόγευμα. Καμιά 400 νοματαίοι, οι γνωστοί τεμπέληδες και αργόσχολοι. Τα έβαλαν με το τρισκατάρατο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ρίξανε πέτρες, άρχισε ένα ψιλοκυνηγητό, τα γνωστά. Μπαχαλάκι… Κάψανε κάνα-δύο κάδους, κόψανε μερικές βόλτες και τραβήξανε για καφεδάκι. «Επανάσταση» από αύριο πάλι.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου