Χρήστες OnLine

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Για να λέμε και τις σωστές κινήσεις:δύο ΑΨΟΓΕΣ "μεταγραφές" στο ΛΑΟΣ από τη ΝΔ:ο κ.Κοράντης και η κ.Παπανδρέου


Ο πρώτος,πρώην διοικητής της ΕΥΠ και θύμα της "πάκειου" πολιτικής,είναι γνωστός για τις ικανότητές του στη διεθνή διπλωματική σκηνή εδώ και χρόνια,επομένως ΟΡΘΑ τοποθετήθηκε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΛΑΟΣ.

Η δεύτερη-που ουδεμία σχέση έχει με το γνωστό παπανδρεικό "τζάκι",θα είναι υποψήφια στο νομό Ευβοίας.Μάλιστα,στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε τα παρακάτω:

"Είναι πάρα πολύ απλό το πράγμα. Έχουμε πλήρως απογοητευθεί. Πολύ συνειδητά λέω «όχι» στη ΝΔ γιατί ένιωσα ότι κοροϊδέψαμε τον κόσμο μας. Εξαγγείλαμε προγράμματα, αλλά ποια προγράμματα υλοποιήθηκαν; Απολύτως τίποτα, απλώς μπερδευτήκαμε με την διαπλοκή, μπερδευτήκαμε με τα Βατοπέδια, μπερδευτήκαμε με την Siemens και με όλα αυτά τα πράγματα. Εμάς δεν μας εκφράζουν αυτά. Εμείς θέλουμε την Ελλάδα μας. Εμείς θέλουμε την Ελλάδα για τα παιδιά μας. Θέλουμε αυτό που όλοι πιστεύουμε, την Θρησκεία μας. Αλλοίμονο μας εάν χάσουμε αυτό το αποκούμπι. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έχω διαπιστώσει ότι ντρεπόμαστε να το λέμε πλέον. Αυτά εμάς δεν μας εκφράζουν".

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.


Επίσης,συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ γι'αυτές τις δύο κινήσεις,οι οποίες,ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΨΙΝΑΚΗ.

Στο χέρι του είναι να κερδίσει την ψήφο των πατριωτών σ'αυτές τις Εκλογές με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Όσο για εμάς που "εξυπηρετούμε σχέδια" (όπως αναφέρθηκε σε κάποιο σχόλιο σε άλλη ανάρτηση),ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ να τα λεμε.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου