Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Γεμάτα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με παράνομους εξυπηρετητές (servers) αναρχοαριστερών ιστοσελίδων


Με την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα του Indymedia μετά από την αποκάλυψή μας τον Δεκέμβριο του 2008 ότι ο εξυπηρετητής βρίσκεται μέαα στο Πολυτεχνείο χρησιμοποιώντας παρανόμως την σύνδεση μεταξύ ΕΔΕΤ και ΟΤΕ για σκοπούς άλλους πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών, κάναμε μια μικρή έρευνα σε διάφορες αναρχοσελίδες και κοιτάξτε τι ανακαλύψαμε...

Ο εξυπηρετητής του Athems.indymedia.org βρίσκεται στο εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Φιλοξενεί στο ίδιο μηχάνημα και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia.org (patras.indymedia.org, community.athens.indymedia.org, thessaloniki.indymedia.org και valencia.indymedia.org).

το indy.gr Βρίσκεται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ

το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.1431am.gr στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή

Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω (anarxikoiaigaleo.squat.gr) και Κατάληψη Πατησίων και Σκαραμαγκά (pat61.squat.gr) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή

η ιστοσελίδα Θερσίτης (www.thersitis.gr) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο


Αυτά τα γράφουμε γιατί ο κάθε διαχειριστής του δικτύου του αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος μπορεί σε δύο λεπτά να αποκλείσει την στυγκεκριμένη ιστοσελίδα από το διαδίκτυο χωρίς να τον ενδιαφέρει που είναι το μηχάνημα (server).

Παρόμοιο παράδειγμα έχουμε όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να διακόψει ένα αριθμό τηλεφώνου. Μπορεί να το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να βρεί την συσκευή και τον κάτοχο συτής.

Το ΥΠΕΠΘ και η πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προβάλλουν την δικαιολογία ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τον εξυπηρετητή. Νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι.

Γιατί δεν λένε φανερά ότι δεν θέλουν να κλείσει το Indymedia και οι άλλες αναρχοαριστερές ιστοσελίδες, αλλιώς θα το είχαν κάνει σε πέντε λεπτά.




Τα ψαξαμε και τα βρηκαμε εμεις για εσας λοιπον, οριστε τωρα στα χερια σας ειναι να κανετε τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ για να κλεισουν οι ηλεκτρονικες γιαφκες των αριστερων τρομοκρατων και φασιστων.


Επειδη νομιζετε οτι ο Ελληνικος λαος ειναι χαζος, ετοιμαστειτε και οι λοιποι αριστεροι μεσα στο ΕΜΠ να υποστειτε τις συνεπειες του νομου. Κανεις δεν παιζει με την Ελλαδα , η αληθεια εχει μαθευτει και οι Ελληνες περιμενουν απαντησεις. Ποσο ηλιθιοι παιζει να ειστε για να νομιζετε οτι ο Ελληνας τρωει απο το "κουτοχορτο" σας? Βουτηγμενοι μεσα στα σκατα και το ΥΠΕΠΘ και η Πρυτανεια του ΕΜΠ που κρυβεται πισω απο το δακτυλο της.



Ετοιμαστειτε ανθελληνες, με τον ενα η τον αλλο τροπο ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ



Η έρευνα συνεχίζεται... για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες στο άρθρο "Η θέση του εξυπηρετητή του Indymedia στο ΕΜΠ"

Πηγή:Π.Σ. Θερμοπύλαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου