Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μουσουλμάνοι αυτοί που πήγαν να κάψουν Ελληνική Σημαία στη Γλαύκη

Θράκη: Ήθελαν να κάνουν πλάκα καίγοντας την… Ελληνική Σημαία! Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και μέρες και κρατήθηκε σε χαμηλούς τόνους από τα ΜΜΕ προς χάριν της… ελληνοτουρκικής «φιλίας»! Κάποιοι, μέχρι χθες άγνωστοι, πήγαν να κάψουν την Ελληνική Σημαία για… πλάκα!


διαβαστε εδω την ειδηση οταν ειχε αναρτηθει στις 30 ιουνιου 2009 και θαφτηκε απο τα πουλημενα και ανθελληνικα ΜΜΕ


Τελικά ήταν 5 μουσουλμάνοι από το χωριό Γλαύκη της Ξάνθης που κατέβασαν την Σημαία, που ήταν αναρτημένη στο προαύλιο του σχολείου από τον ιστό με σκοπό να την κάψουν, αλλά έκαψαν μόνο το σχοινί γιατί τους αντελήφθη ο υπάλληλος του σχολείου που φώναξε αμέσως τον διευθυντή. Οι υβριστές του Εθνικού μας συμβόλου έφυγαν τρέχοντας. Οι έρευνες ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου έφτασαν γρήγορα σε αδιέξοδο, αφού οι δράστες είχαν εξαφανιστεί και δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Έτσι, η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία, που ανέλαβε να την εξιχνιάσει.


Στο Αστυνομικό Τμήμα του Εχίνου, στο οποίο μεταφέρθηκαν όλοι οι μαθητές του σχολείου ανακαλύφθηκαν οι ένοχοι, που αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν άνωθεν εντολών γιατί όπως δήλωσαν απλά ήθελαν να κάνουν… πλάκα!


Σκέπτεστε να προσπαθούσαν να κάνουν τέτοια «πλάκα» κάποιοι Χριστιανοί μαθητές στην Τουρκία; Και να πήγαιναν να κάψουν την τουρκική σημαία; Όχι ελεύθερους δεν θα τους άφηναν, αλλά θα τους έβαζαν στο πιο βαθύ μπουντρούμι… αλλά εδώ βλέπετε έχουμε… δημοκρατία! Να τη χαιρόμαστε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου