Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....


Κάνατε λόγο για τη αισθητή απουσία των τοπικών πολιτικών αντιπροσώπων μας και όχι μόνο. Σας παραξένεψε το γεγονός ότι δεν πήγαν να τιμήσουν την μεγάλη προσπάθεια της Παμμακεδονικής ενώσεως. Σίγουρα θα απορήσατε που ήταν όλοι αυτοί οι ‘’Μακεδόνες’’ πολιτικοί και επίσης θα αναρωτηθήκατε γιατί το το συνέδριο αυτό, τόσο βαρυσήμαντο για την πατρίδα μας υποκρύφθηκε από τα ΜΜΕ....Πως είναι δυνατόν να απορείτε για όλα αυτά ? Ξεχνάτε τις ογκώδεις εκδηλώσεις του απόδημου Ελληνισμου σε Αμερική και Αυστραλία όπου στην δεύτερη ,η συμμετοχή άγγιξε τους 60 000 συμπατριώτες μας? Μήπως θυμάστε αν το έδειξε κάποιο κανάλι αυτό? Και αν το έδειξε πόσο χρόνο ξόδεψε για την είδηση αυτή?...Τώρα γιατί απορείτε για τις απουσίες των πολιτικών και την απόκρυψη του θέματος αυτού? Τι περιμένατε?


Πότε θα καταλάβετε ότι είναι πλέον ξεγραμμένο, για τους ‘’πολιτικούς αντιπροσώπους’’ του Ελληνικού λαού, το θέμα για την Μακεδονία μας? Είναι αφελές να ελπίζετε πλέον σε ανατροπή των δεδομένων! ‘Η μήπως νομίσατε ότι θα ερχότανε και η Ντορούλα μας? Έχετε την εντύπωση πως το Μακεδονικό θα λυθεί μέσα απο το ‘’πολύχρωμο μαντρί’’ που κάποιοι το αποκαλούν σύμβολο της δημοκρατίας (εδώ γελάμε), την βουλή ... Πλανάστε συμπατριώτες...


Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ μέσα απο τα δικά σου χέρια που τόσα χρόνια τα κρατάς μέσα στην τσέπη φοβούμενος να υψώσεις το ανάστημα σου και να δηλώσεις ανυπακοή στο σάπιο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα του ταπεινωμένου εθνικά πλέον ‘’κράτους μας’’.... Ενός κράτους που οι πολιτικάντηδες αποφάσισαν να το αφήσουν έρμαιο στις ορέξεις της Νέας Τάξης, της παγκοσμιοποίησης που θα επέλθει ευκολότερα μέσω της τάσης του διεθνισμού, της κατάργησης της εθνικής συνείδησης μας...


Ενός κράτους που κάποιοι φρόντισαν να το αφήσουν ‘’γυμνό’’ στις μισελληνικές ‘’επιθέσεις’’ των ψευτο’’-προοδευτικών’’ δίνοντας του πλέον λόγο δημοσίως, χωρίς να ντρέπονται για τα λεγόμενα τους... πληρωμένοι προδότες... Εσύ όμως προτιμάς να παρακολουθείς αμέτοχος ‘η απλά να παρακολουθείς τις εξελίξεις και καμιά φορά να παίρνεις μέρος σε κάποια συζήτηση για να νιώσεις ότι ‘’αγωνίζεσαι’’ με τον τρόπο σου..



Προτιμάς να αδιαφορείς τις περισσότερες φορές για κάποιο εθνικό θέμα θεωρώντας το ‘’ακραίο’’ γιατί έτσι σε μάθανε να πιστεύεις επίτηδες κάποιοι ‘’Έλληνες’’ με ομιχλώδης καταγωγή ....σε μάθανε να φοβάσαι να απαντάς σε ανθελληνικές προκλήσεις....σε μάθανε να σκύβεις το κεφάλι και να δέχεσαι ότι συμβαίνει γύρω σου γιατί έτσι τους διευκολύνεις το έργο τους...Σου δίνουν το δικαίωμα να εκλέγεις για να σε κάνουν να πιστέψεις πως ‘’υπάρχεις’’ και ότι έχεις λόγο στην ‘’δημοκρατία’’ αυτού του τόπου.... Σε μάθανε να σχηματίζεις απόψεις μέσω των ‘’υποκινούμενων’’ ΜΜΕ βάζοντας πάνω από όλα τα κομματικά συμφέροντα παραμερίζοντας συγχρόνως το χρέος της πατρίδας σου.... αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε απλά έχεις γίνει ένα πιόνι. Ένα άψυχο κορμί με αριθμό χωρίς ΙΔΕΕΣ χωρίς ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.


Αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε έχεις παραδώσει τα όπλα που οι πρόγονοι μας φρόντισαν να μας περάσουν απο γενιά σε γενιά με τα ονόματα τους γραμμένα με αίμα πάνω σε αυτά που ‘’φωνάζουν’’ ακόμα για ΛΕΥΤΕΡΙΑ..Αν προτιμάς την απάθεια τότε είσαι επίσημα για αυτούς ένα ‘’πρόβατο’’ της παγκοσμιοποίησης που έχει ξεγράψει τα πατριωτικά του ‘’πιστεύω’’.



Εάν όμως δεν σου αρέσει αυτή συμμετοχή σου στα ανθελληνικά σχέδια δεν έχεις παρά να αντισταθείς με όλη σου την ΨΥΧΗ.Δεν έχεις παρά να παραδώσεις σώμα και πνεύμα στο αθάνατο Έθνος μας. Τι περιμένεις λοιπόν? Κάνε το καθήκον σου σαν κληρονόμος αυτού του θησαυρού που λέγεται ΕΛΛΑΣ..ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ..ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...η Εθνική Αντίσταση έχει ξεκινήσει ήδη...ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ..


ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Εθνική Δράση Κατερίνης



http://ethniki-drasi-katerinis.blogspot.com/2009/07/blog-post_6235.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου