Χρήστες OnLine

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ": ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Εκπομπές επί εκπομπών για να εξηγήσουν το «φιάσκο» του «Ελεύθερου Τύπου»… Μόνο ο 84χρονος (πρώην κομμουνιστής κι αυτός) βετεράνος δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης τόλμησε να πει την αλήθεια:


Η Γιάννα Αγγελοπούλου μάζεψε ένα τσούρμο αριστερούς γραφιάδες που στα νιάτα τους υμνούσαν τον Μάο και τον Χότζα, τους έδωσε ηγεμονικούς μισθούς και τους ανέθεσε να γράψουν μία εφημερίδα της Κεντροδεξιάς. Έπαιρνε ο δεξιός τον «Ελεύθερο Τύπο» της Γιάννας και διάβαζε σελίδες επί σελίδων για τα δικαιώματα των Λαθρομεταναστών, πόσο δίκιο είχαν τα παιδιά που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη και πόσο ρατσιστική είναι η Ελλαδική Εκκλησία. Πώς να μη πάει κατά διαβόλου ο «Ελεύθερος Τύπος»; Βάλε αριστερούς να διοικήσουν μία ανθούσα επιχείρηση και θα σου την οδηγήσουν στην κατάρρευση, όπως έκαναν με την πάμπλουτη Σοβιετική Ενωση.


Όσο για τον ραδιοσταθμό «City 99,5 FM» που έκλεισε η Γιάννα μαζί με τον «Ελ.Τύπο», ήταν πιο αριστερός και από τον «902 Αριστερά» του ΚΚΕ. Απομαγνητοφωνώ ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του (χρυσοπληρωμένου από την Γιάννα για 10 λεπτά καθημερινές παρλαπίπες) Τζίμη Πανούση που μεταδόθηκε στις 17 και επανελήφθη στις 19 Ιουνίου:

«Αφού πρώτα μας κτίσανε οι μετανάστες τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μας φτιάξανε δρόμους, γέφυρες, τα σπίτια μας τα εξοχικά με παραδοσιακή πέτρα, τώρα αρχίσαμε να τους φοβόμαστε: «Να φύγουνε, να πάνε αλλού», ουρλιάζουνε οι κρυπτοφασίστες από τα παράθυρα, γιατί γνωρίζουν ότι ο μετανάστης που σου καθαρίζει το σπίτι, σου πλένει το αυτοκίνητο, σου σκαλίζει τον κήπο, κάποια στιγμή θα σκαλίσει και την γυναίκα σου. Διότι το ένστικτο θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του, για να κάνει εύρωστα παιδιά και να απαλλαγεί η Φυλή επιτέλους από την κοιλίτσα του τεμπέλη Ελληναρά»!!..
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου