Χρήστες OnLine

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Νέα Τάξη υπέρ λαθρομετανάστευσης

Τι βρίσκει άμα ψάχνει κανείς.

Διαβάστε στη συνέχεια ένα καταπληκτικό κομμάτι για τα επιχειρήματα που επιστρατεύουν Αμερικανοί παράγοντες υπέρ της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη ως μέσου αντιμετώπισης της πληθυσμιακής γήρανσης και αύξησης της απασχόλησης - για τα κέρδη των πολυεθνικών δηλαδή..............

Την 18 Ιουνίου του 2009, το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ψήφισε έναν νόμο, βάσει του οποίου επιτρεπόταν πλέον η κράτηση κάποιου λαθρομετανάστη μέχρι και 18 μήνες χωρίς δίκη επιπρόσθετα οδήγησε στην δημιουργία μιας σειράς νομικών εμποδίων με σκοπό την αποτροπή επανεισόδου στη χώρα, μέχρι και έως 5 χρόνια, για κάποιον που κρίνεται ανεπιθύμητος ή που απελαύνεται. Ο νόμος αυτός ήταν το αποτέλεσμα πολύχρονων διαπραγματεύσεων και υπογράμμιζε τη νέα αντίληψη που κυριαρχούσε πλέον στις χώρες της Ε.Ε. σχετικά με το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Την εποχή εκείνη υπήρχαν περίπου 8.000.000 παράνομοι μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προσέξτε τώρα πως αντέδρασε εκείνη την εποχή το αμερικανικό think tank Stratfor: Αφού παρουσίασε την απόφαση του ΕΚ την αντιπαρέβαλε με την σοβαρή δημογραφική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη η οποία επιβάλλει σύμφωνα με το ίδιο την αύξηση της μετανάστευσης, αντί της καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου