Χρήστες OnLine

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Βρώμικα παιχνίδια με την τρομοκρατία

Και μια πολύ περίεργη συνάντηση



Οι «πληροφορίες» και «διαρροές» των ΜΜΕ, το διάστημα αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του αστυνομικού που φρουρούσε μάρτυρα υπόθεσης τρομοκρατίας, έκαναν λόγο για «επικείμενες συλλήψεις» και «σύντομη εξάρθρωση της τρομοκρατίας», έδιναν μάλιστα την εντύπωση ότι αυτή είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, οπότε είναι ζήτημα χρόνου, σήμερα, αύριο κ.τ.λ. Προφανώς, οι διαρροές αυτές προέρχονταν από τα ψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, υπουργοί της οποίας δημοσίως άφηναν υπονοούμενα ότι έρχεται το τέλος της νέας τρομοκρατίας. Εξελίξεις όμως ακούμε και εξελίξεις δε βλέπουμε.


Μάλιστα, τις δυο-τρεις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί από τα ΜΜΕ η γνωστή από παλιότερα καραμέλα, ότι ναι μεν οι αρχές γνωρίζουν τους τρομοκράτες, αλλά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη κ.τ.λ. Στο καπάκι, ήρθε και η νέα προκήρυξη τρομοκρατών –δεν έχει σημασία ποιας οργάνωσης, μία είναι η οργάνωση με πολλά ονόματα- όπου με περισσή θρασύτητα απειλεί τους πάντες και τα πάντα.


Τι οδήγησε τους τρομοκράτες να ξαναβγάλουν γλώσσα, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκαναν τους ψόφιους κοριούς; Μήπως η διαβεβαίωση από κάπου, ότι έγινε συμφωνία κάτω από το τραπέζι και οι συλλήψεις κ.τ.λ. ματαιώθηκαν;


Η περίεργη συνάντηση

Προ ημερών έγινε μια πολύ περίεργη δημόσια συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών (και καθ’ ύλη αρμοδίου για την πάταξη της τρομοκρατίας) Πάκη Παυλόπουλου με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο. Λέμε «περίεργη» γιατί όπως ανακοινώθηκε είχε να κάνει με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και γι’ αυτό το θέμα έκαναν δηλώσεις και οι δύο συμμετέχοντες σ’ αυτήν, χωρίς ομολογουμένως να πούνε κάτι συγκεκριμένο, αλλά γενικότητες και αοριστίες. Ποιο, όμως, νόημα είχε μια συνάντηση μέσα στο κατακαλόκαιρο, του υπουργού κ. Πάκη μόνο με έναν πολιτικό αρχηγό; Αν η συνάντηση είχε θέμα τους λαθρομετανάστες, προφανώς θα εντασσόταν σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο και θα ακολουθούσαν συναντήσεις του κ. Πάκη και με τους υπόλοιπους αρχηγούς. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως.

Μήπως, λοιπόν, το περιεχόμενο της επίμαχης συνάντησης είχε να κάνει με κάποιο άλλο θέμα, της τρομοκρατίας ας πούμε, και έχουν και δύο πλευρές λόγους να μας το κρύβουν;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ .. κανεις δεν εχει το δικαιωμα να παιζει με την ιστορια και την κοινωνια της Ελλαδας..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου