Χρήστες OnLine

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σαμοθράκη

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη του τακτικού ανακριτή Αλεξανδρούπολης και του εισαγγελέα, ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Σαμοθράκη με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε συστηματικά χωρίς λόγο στρατόπεδα και κοινωφελείς εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, που σχηματίστηκε από την εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, τον 30χρονο μουσουλμάνο εντόπισε στρατιώτης την ώρα που φωτογράφιζε στρατόπεδο στη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αργότερα στο φωτογραφείο που διατηρεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες που απεικονίζουν στρατόπεδα, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες κρατικές εγκαταστάσεις σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη.

Σε βάρος του 30χρονου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου