Χρήστες OnLine

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ο αριστερος φασιστο-δολοφονος Κουνταρδας πηγε και παραδοθηκε για τον φονο του ειδικου φρουρου πριν 5 χρονια . τον απειλουν λεει και ετρεξε να κρυφτει

Την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη ομολόγησε ο αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί δύο μέρες νωρίτερα μετά από απεργία πείνας.


Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη ανέλαβε o αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς, με δήλωσή του στο φρουρό της ΓΑΔΑ.

-------------------------------------------------------

Τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη ομολόγησε ο αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς.


Ο Κουνταρδάς παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στον έκπληκτο φρουρό ότι «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη» για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού πριν από 5 χρόνια έξω από την οικία του Βρετανού πρέσβη.


Τότε οι άγνωστοι δράστες είχαν αποσπάσει από τον ειδικό φρουρό το όπλο του, ένα υποπολυβόλο τύπου MP5. Το όπλο αυτό, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, έχει χρησιμοποιηθεί από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», τόσο στην επίθεση εναντίον του Α.Τ. Κορυδαλλού, όσο και εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter.


Σε παρατήρηση των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής ότι δεν είναι δυνατόν να αναληφθεί πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Αμανατίδη, αφού δεν υπάρχει προκήρυξη ή σφραγίδα κάποιας οργάνωσης που να σχετίζεται με το γεγονός και ότι μπορεί να αναληφθεί μόνο η φυσική ευθύνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν.Κ. απάντησε ότι αναλαμβάνει και τη φυσική και την πολιτική ευθύνη της πράξης.


Πηγές αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική οδήγησε τον Νίκο Κουνταρδά στον εισαγγελέα, με την υποσημείωση στο παραπεμπτικό, πως πριν γίνει οτιδήποτε, κρίνεται σκόπιμο να εξεταστεί από ψυχίατρο.


Ο Νίκος Κουνταρδάς κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, στα Εξάρχεια, καθώς και για εμπρησμούς σε τράπεζες. Αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Κομοτηνής στις 17 Ιουνίου 2009, μετά από απεργίες πείνας, οι οποίες είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Για την αποφυλάκισή του είχαν κινητοποιηθεί γιατροί, δικηγόροι και διάφορες ομάδες συμπαράστασης.


Πριν 5 χρόνια, ο Ν.Κ. ήρθε στην Αθήνα από την Ξάνθη. Είχε ενταχθεί στους Original της ΑΕΚ και δε θεωρείτο περίπτωση άξια λόγου, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εκείνης της εποχής.


Χάρη στις γνωριμίες του πατέρα του, ο οποίος είχε διασυνδέσεις με τη ΝΔ, είχε βρει μία θέση αργόσχολου στο Δημόσιο.


Κατά τον ξυλοδαρμό του Πολυζωγόπουλου το 2006 είναι ο μόνος, ο οποίος άφησε δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στο αυτοκίνητο του θύματος και έτσι άλλωστε εντοπίστηκε από την Αστυνομία.


---------------------------------------------------


Ο Κουνταρδάς, ο οποίος ανακρίνεται αυτή την ώρα από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αποφυλακίστηκε πριν από δύο ημέρες, ύστερα από απεργία πείνας.


Ο Χ. Αμανατίδης είχε δολοφονηθεί έξω σπό την οικία του Βρετανού πρέσβη πριν από 5 χρόνια.


Το γνωστο αριστερο-φασιστικο site indymedia μερες τωρα προστατευε τον δολοφονο και εμπρηστη με Banner στηριξης " ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ " ( το οποιο μολις αφερεθηκε απο την κεντρικη σελιδα του κωλο-site λογω της παραδοσης του ). αυτοι ειναι οι δολοφονοι και προστατες της ηθικης και κοινωνικης καταρευσης. αυτοι ειναι οι προπαγανδιστες δολοφονοι - προστατες των φονιαδων/ψυχοπαθων.


Αυτοι στο site ειναι οι ιδιοι που προστατευονται απο την ελληνικη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος


Μπροστα στα ματια των ελληνων πολιτων οι ελληνικες ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ αρχες στηριζουν και κανουν τα στραβα ματια στις ηλεκτρονικες γιαφκες των αναρχο αριστερων φασιστων που δολοφονουν κοσμο με την ανοχη του ελληνικου κρατους! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου