Χρήστες OnLine

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Για ΠΟΣΟ ηλίθιους μας περνάνε τελικά;

Ο αλλοδαπός προσκόμισε στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα σελίδες - όπως ισχυρίστηκε- από το κοράνι που είχε επάνω του τυλιγμένες σε άλλο χαρτί.

Δυστυχώς για πολύ !

Τα αποσπάσματα σε φωτοτυπία που είχε τυλίξει ο μωαμεθανός σε χαρτί και κολλητική ταινία ήταν το κοράνι ! Δεν το έσκισε ούτε το ποδοπάτησε ο αστυνόμος απλά βρίσκοντάς το στην κωλότσεπή του το ξετύλιξε μπάς και είχε ναρκωτικές ουσίες. Πρώτα ο μωαμεθανός δεν σεβάστηκε το αντικείμενο της θρησκείας του βάζοντάς το στην κωλότσεπή του.

Δεύτερον ο αστυνομικός το θεώρησε για συσκευασία με ουσίες. Τρίτον και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΝ ήταν και καλά, η αφορμή να ξεκινήσουν τα επεισόδια [να βγεί το μεροκάματο ] και να περάσει η ιδέα για κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα. Αυτά είναι όλα και όχι ότι σκίστηκε το κοράνι και δήθεν.

Και κάτι άλλο...άν ήταν όντως κοράνι θα το είχε έτσι τυλιγμένο και σε τέτοια βρωμοκατάσταση ;

θα τον είχαν σφάξει πρώτα οι μουσουλμάνοι για προσβολή και μετά όλα τα άλλα. Ακόμη θα το είχε στην κωλότσεπη ;

Έλεος ρε παιδιά και κρίμα που ο αστυνομικός δεν κατάλαβε τα αραβικά ! Από αύριο να μαθαίνουν σε σχολές και την αραβική και το κοράνι ώστε στο μέλλον να αναγνωρίζουν τα αντικείμενα του Ισλάμ, για να μην θίξουμε τους μωαμεθανούς και τους λαθρομετανάστες μας !!!

Λέτε και εμείς τους καλέσαμε να έρθουν εδώ από τα βάθη της Ασίας !! Έλεος μην τρελαθούμε κιόλας !! Όσοι θέλουν τους λαθρομετανάστες εδώ και μάλιστα τους μουσουλμάνους να τους βάλουν στα σπίτια τους !!!

Αίντε ξυπνάτε και κοιτάτε το παρασκήνιο πίσω απο κάθε γεγονός.

πηγη : hellenic revenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου